PartyHR njuškala

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Prijateljska šetnja Splitom u društvu Sandre Perković Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 25. listopada 2019. god. u 11:35

sandra2210191

 

Split, sunce, more i mnoštvo turista, savršen su spoj i kadrovi koji jednostavno osvajaju. Proslavljena olimpijka, prekrasna Sandra Perković našla se u glavnoj ulozi na snimanju spota grupe Best, čiji je pjevač mladi, talentirani Splićanin, Marino Jay. Prijateljstvo između Sandre i Marina traje već neko vrijeme i kako ona kaže, kliknuli su na prvu. Pjesma „Anđeli“, koja je ujedno i deveti singl grupe Best, nastala je prema glazbi i stihovima Igora Ivanovića, a za divne kadrove i spot zaslužni su Bruno Bilonić i Dragan Novaković.


Opširnije...
 
Otvorenje prodajno-servisnog centra Jaguar Land Rovera Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 18. listopada 2019. god. u 11:48

jaguar1810191

 

Uz malo koju branšu se vežu toliki superlativi, koliko uz automobilsku industriju. Pojmovi poput najluksuzniji, najekskluzivniji, najnapredniji, najinovativniji, najkvalitetniji, najprestižniji uglavnom se vežu za sve nov(ij)e modele automobila, koji su odavno prestali imati ulogu samo prijevoznog sredstva i postali svojevrsni prestižni simboli u društvu. Automobilski magovi međusobno se natječu, pretječu za nijanse i performanse u nemilosrdnoj tržišnoj utakmici u kojoj, ipak, postoje i vječni favoriti.


Opširnije...
 
6. Truck Show Hrvatska Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 24. rujna 2019. god. u 08:09

truck2109191

 

6. Truck Show Hrvatska postao je tradicionalno godišnje druženje zaljubljenika u poboljšanja kamiona te prilika da se na jednom mjestu pogledaju najatraktivniji modeli u Hrvatskoj. Kako je to izgledalo prošle subote na stazi Grobnik kod Rijeke, pogledati možete u našoj galeriji fotografija.


Opširnije...
 
Kristalna dvorana hotela Kvarner Opatija - Bečki bal Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 24. rujna 2019. god. u 07:31

bal210919

 

Beč i Opatija, dva su ugledna europska grada koji više od stoljeća, kroz svoju povijest, kulturu i turizam održavaju blisko prijateljstvo, iz čega je proizašla ideja o organizaciji tradicionalnog bečkog bala u Opatiji. Ovogodišnji bečki bal organizirao se je 12 put, što dokazuje činjenicu kako ova dva grada i dalje kontinuirano održavaju bliske odnose. Kao i svake godine do sada, ovogodišnji bal održao se je u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner gdje su ugledni gosti, diplomati, gradonačelnici dvaju gradova i članovi bečke političke i gospodarske elite, kao i poduzetnici i dostojanstvenici iz Opatije plesali uz ritam valcera i uživali u okusima bečke kuhinje.


Opširnije...
 
Poliklinika Poliderma proslavila 15 godina rada Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 19. rujna 2019. god. u 11:18

poliderma1909191

 

U ovom trenutku, kada je ulaganje u ljepotu toliko dostupno i moderno, važno je razaznati gdje otići po savjet i na prvi pregled. Tehnologija napreduje iz dana u dan i rijetki su oni koji uspiju, pogotovo na našem području, ići u korak s istom. Jedna od onih koja se definitivno ističe u masi i kojoj to ide od ruke je Poliklinika Poliderma. Danas je poliklinika Poliderma po broju objavljenih rezultata i priznanja, vodeća dermatološka poliklinika u ovom dijelu Europe.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 88

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.