PartyHR njuškala

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 LINK by Ogi i Alduk DESIGN POP UP STORE Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 24. srpnja 2021. god. u 21:14

pop2307211

 

Opatijski ljetni modni vikend započeo je elegantnim druženjem u opuštenoj atmosferi LIDO beach resorta. DESIGN POP UP store posjetili su prijatelji naših poznatih dizajnera, Ivana Delač, dr.Vivian Jurković, Elena Tomeček Zdjelar, Ingrid Divković, Romana Jerković, Ivana Paris, Tomislav Pancirov i mnogi drugi.


Opširnije...
 
Premijera 'Romeo i Julija' na festivalu 'Rovinj Art & More' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 21. srpnja 2021. god. u 12:48

romeo2007211

 

Svjetski poznatu romantično - tragičnu priču donosi ansambl Opere bb, u koprodukciji s Istarskim narodnim kazalištem - Gradskim kazalištem Pula, a sve pod autorskom palicom Dinka Bogdanića. „Rovinj je grad ljubitelja kulture, umjetnosti, glazbe i kazališta, neka se naš grad budi i liježe s kulturom“, izjavio je Ronald Braus uoči početka omiljenog rovinjskog festivala 'Rovinj Art & More', koji je ove godine ušao u treću godinu postojanja. Festival je osnutka značajno obogatio kulturnu ponudu prekrasnog Rovinja te oživio neke zaboravljene pozornice i mjesta, a u grad doveo niz eminentnih imena iz svijeta glazbe, kazališta, mode.


Opširnije...
 
Impozantna jahta "Vanish" u Rijeci Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 19. srpnja 2021. god. u 13:32

vanish1707211

 
Prekrasna, velika, glamurozna, skupa... imperativi su koji prate impozantnu 72 metarsku jahtu "Vanish", koja već nekoliko dana "odmara" privezana u riječkoj luci tik do Terminala. Nismo mogli, a da ne pronjuškamo malo bolje taj luksuzni ploveći hotel, slikamo ga i pokušamo saznati neke informacije o njemu. Ponosni vlasnik je američki poslovni čovjek Larry Van Tuyl, koji je za njenu izradu platio ne malih 120 milijuna USD.


Opširnije...
 
Gem Set Hrvatska 2021 Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 15. srpnja 2021. god. u 10:05

cilic1407211

 

Zaklada Marin Čilić uspješno je privela kraju još jedno izdanje humanitarno-sportskog turnira Gem Set Hrvatska. Iza imena ovog događanja krije se veliko srce brojnih poznatih sportskih zvijezda, stotine nasmijanih dječjih lica, uistinu posebno druženje i zabava te plemeniti cilj - gradnja multifunkcionlnih sportskih igrališta u sredinama u kojima je to najpotrebnije. A drugo izdanje bilo je posvećeno svoj djeci Sisačko-moslavačke županije. Nakon napetih polufinalnih i finalnog meča, doznao se i sportski pobjednik turnira Gem Set Hrvatska. Marin Čilić i Luka Modrić pobijedili su Ivana Perišića i Ivana Dodiga s rezultatom 15:12 te su tako ponijeli titulu osvajača drugog izdanja turnira. Zaklada Marin Čilić je otvorila i humanitarni broj za donacije pa se pozivom na broj 060 9004, može sudjelovati u ovoj plemenitoj priči te donirati za izgradnju sportskog igrališta u Hrvatskoj Kostajnici.


Opširnije...
 
Kultno riječko mjesto 'Kod Zajca' ima novu gastro ponudu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 14. srpnja 2021. god. u 06:53

zajca1407211

 

U neposrednoj blizini centralnog mjesta gradske kulture u Rijeci - Hrvatskog narodnog kazališta Ivana pl. Zajca - nalazi se istoimeni bar. Oboje svoje nazive duguju Ivanu Zajcu, jednom od najpoznatijih hrvatskih skladatelja, rođenom u Rijeci, koji se smatra utemeljiteljem i ocem hrvatske opere. Omiljeno odredište brojnih Riječana i njihovih gostiju, 'Kod Zajca' godinama slovi kao jedno od najpopularnijih mjesta za popiti jutarnju kavu, posebice vikendom, s obzirom da se nalazi tik uz glavnu riječku tržnicu, ili pak čašu dobrog vina, nakon što večer preuzme glavnu riječ.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 97

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.