PartyHR njuškala

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 The PUB Hall - za potpuni doživljaj svakog događaja! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 26. siječnja 2023. god. u 18:32

hall2501231

 

Zagreb osvježava svoju industriju evenata nudeći ponovno nešto novo - impresivan novi prostor za organizaciju zabava svih vrsta- The PUB Hall. Kombinacijom prekrasnog uređenja i profesionalne usluge, u želji da klijentima pruži ambijent za najbolju proslavu, u Zagrebu je stvoreno novo fantastično mjesto za održavanje nezaboravnih događaja.


Opširnije...
 
Restoran & Bar Frida: Osvaja bogatim menijem i ambijentom Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 20. siječnja 2023. god. u 07:29

frida1901231

 

Velike svjetske metropole vrve od mnogobrojnih gastro lokacija, koje osim bogatih ponuda jela posjetiteljima nude i jedinstveno iskustvo uživanja. Grad Zagreb u posljednjih nekoliko godina smjestio se ''rame uz rame'' istima, a dokaz tome je velika brojka domaćih i stranih gostiju koji na omiljenim gradskim odredištima hrane svoja nepca. Jedan od ''tajnih'' recepata za uspjeh je praćenje globalnih trendova, ali i konstantno nadopunjavanje postojećeg menija kako bi se gastro entuzijasti ponovno vraćali u određeni objekt. Spomenuto su usavršili i profesionalci iz Restoran&Bar Frida, zagrebačkog restorana i bara koji se smjestio na platou Kaptol Centra.


Opširnije...
 
Orijent retro pult: Vraća okuse djetinjstva Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 15. siječnja 2023. god. u 16:44

orijent1501231

 

Okusi i mirisi djetinjstva žive duboko u svima nama i povremeno bude nostalgiju za bezbrižnim vremenima kojima se rado vraćamo. Posebno urezane u sjećanje su ukusne slastice koje su pravile naše mame i bake. Vječiti klasici iz svijeta slastičarstva i danas žive u našim srcima, a neka od najpopularnijih mjesta na kojima se uživa u najukusnijim desertima svako malo ih vrate u svoju ponudu. Jedno od takvih je i kultna zagrebačka slastičarnica Orijent, koja tradiciju pravljenja slastica njeguje već više od osam desetljeća.


Opširnije...
 
700. emisija Sporta nedjeljom proslavljena uz sportaše Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 27. prosinca 2022. god. u 14:03

sport1812221

 

Jedna od najdugovječnijih TV emisija - Sport nedjeljom proslavila je svoje 700. izdanje. Brojni sportaši i legende te sportski djelatnici pridružili su se voditelju emisije Anti Breki te Vladimiru Turkoviću i Damiru Kišiću u proslavi ovog velikog jubileja u Cabaret Rebuy Stars Casinu u Zagrebu.


Opširnije...
 
Tunaholic fish bar - U Zagreb stigla riblja street food oaza Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 16. prosinca 2022. god. u 18:42

tunistra15121

 

Izlasci u grad petkom dobili su sasvim novo značenje otvorenjem prvog Tunaholic fish bara u Petrinjskoj 47. Samim time, zagrebačka gastro scena postala je bogatija za jedinstveno mjesto čija se ponuda bazira na pomno odabranim morskim namirnicama pripremljenim na sasvim jedinstven način. Tako će zaljubljenici u morske plodove od sada moći uživati u slasnim zalogajima i rapsodiji bogatih okusa za svako nepce.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 113

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2023 PartyHR. All Rights Reserved.