zrce2507221

Nezaboravan provod uz nastupe najpoznatijih svjetskih DJ zvijezda obilježili su proteklih nekoliko večeri ovoljetnog Circus Maximus Festivala. Pod zvjezdanim nebom NOA Beach Cluba, na popularnoj hrvatskoj party plaži Zrće, spektakularim nastupom tisuće je posjetitelja rasplesao jedan od najintrigantnijih DJ-a današnjice - Steve Aoki. Nezaboravan provod ispunjen glazbom, plesom i pozitivnom  energijom trajao je do sitnih jutarnjih sati, a osebujan Aoki završio ga je u tadicionalnom stilu, bacanjem torte u rasplesanu publiku.

Uz Aokija, prva tri festivalske večeri u klubu Noa obilježili su nastupi domaćeg DJ-a Matije Rodića Matrode i popularnog berlinskog DJ dua Vize, te tako otok Pag ponovo svrstali među top party destinacije gdje se ovaj jedinstveni glazbeni doživljaj zauvijek pamti.

Circus Maximus Festival nastavlja se sve do petka, 29. srpnja u klubu Noa na Zrću koji je zbog svog vrhunskog glazbenog programa, maštovitog uređenja i spektakularne produkcije proglašen 30. najboljim klubom na svijetu. U srijedu, 27. srpnja posjetitelje očekuju nastupi američko-indijskog producenta KSHMR te zvijezde K-ICM, dok je u četvrtak, 28. srpnja na rasporedu nastup nizozemskog DJ-a Brennana Hearta. Posljednju festivalsku večer, u petak 29. srpnja začinit će K-ICM.

Niles Hollowell - Dhar, poznatiji kao KSHMR, američko-indijski je producent EDM-a poznat po svojoj anonimnosti. Prije nego što je počeo producirati EDM, producirao je mainstream hip-hop kroz hip-hop indie-pop duo, The Cataracs, te surađivao i producirao poznate glazbene ikone. Unatoč odlasku njegovog prijatelja, Davida "Campa" Benjamina Singer-Vinea, nastavio je s The Cataracs sve dok nije pokrenuo vlastiti solo alias kao KSHMR. KSHMR je još uvijek bio anoniman i nije predstavljen. Dana 27. ožujka 2015. Tiësto ga je predstavio ispred pozornice UMF-a, ostalo je povijest.

Nizozemski DJ i producent, Brennan Heart, ovdje je da zatrese Zemlju. Njegovi DJ setovi su prvorazredna ulaznica za osjećaj slobode kojem svi težimo na plesnom podiju. Kad glazba počne, sve se vrti oko ljudi ispred njega, posebno onih koji trebaju pobjeći na trenutak. Iskrivljeni bubnjevi određuju tempo, akordi i melodije nose auru emocija, a očaravajući vokali upotpunjuju njegov prepoznatljiv zvuk: čisti hardstyle koji koketira s pop elementima.

K- ICM je vijetnamski glazbeni producent i DJ najpoznatiji po svojim pjesmama "Sadness Of The Brother", "I Have Been" i "3 Go". Na svom K-ICM službenom YouTube računu ima gotovo 4,3 milijuna pretplatnika, te nestrpljivo očekujemo njegov nadolazeći nastup na Circus Maxius Festivalu.

Uz Circus Maximus u NOA Beach Clubu nas očekuje ludo i nezaboravno ljeto koje ne smijemo propustiti. Uz sam klub NOA, posjetitelji mogu uživati u jednom od najljepših na Jadranu - NOA Glamping Resortu. Sve informacije o programu NOA kluba, kao i ulaznice za sve festivale, nalaze na webu: https://www.noa-zrce.com.

Tekst: Press
Fotografije: Marko Edge

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO