gates0706241

Počeo je glazbeni spektakl Gates Of Agartha u Cave Romane u Vinkuranu u Istri. Više tisuća posjetitelja iz cijelog svijeta s dolaskom mraka imalo je prilike uživo vidjeti dugo najavljivani svjetlosni show koji je obasjao povijesni kamenolom i sve odveo u jednu novu dimenziju. Ovaj pristup bio je vođen ljudskim umom. U spoju s novim tehnološkim modelima i AL umjetnom inteligencijom stvoren je impresivni futuristički doživljaj. Najbolji regionalni fotograf, kad su u pitanju glazbena događanja, Marko Obradović Edge, zabilježio je neopisive doživljaje koje publika imala prilike doživjeti u idealnim uvjetima.

Prve večeri nastupili su mega popularni Adriatique i Seth Troxler koji su dobro poznati i hrvatskoj publici koja ih je ispratila dugim ovacijama. Prvog dana drugog izdanja Gates Of Agartha nastupili su i TSHA, Miguelle & TONS te hrvatski DJ Yakka.

Kakva je ovo bila najava večerašnjeg spektakla na kojem nastupaju Bedouin, Dixon, Vintage Culture, Avantgart Tabldot te hrvatska DJ legenda Felver. Na pulskom aerodromu posljednjih je dana također prometno s obzirom na to da uz redovne pune letove, ova dva dana slijeću i brojni privatni zrakoplovi.

Festival je počeo prije dva dana Welcome partijem u pulskom Kaštelu na kojem su nastupili Ace Brothers, Jamie S i Zoe Dona. Festival zajednički organiziraju hrvatski glazbeni brend BSH i američki Gate, a održava u suradnji s Turističkom zajednicom Općine Medulin. Ulaznice posljednju večer Gates Of Agartha Festivala mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr.

Tekst: Press
Fotografije: Marko Obradovic Edge

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO