gates0906241

Spektakularnim nastupima DJ-a, performera te očaravajućih produkcijskih elemenata završilo je drugo izdanje Gates Of Agartha festivala. Više od 5 tisuća posjetitelja u dva je dana imalo prilike doživjeti iskustvo koje će itekako dugo pamtiti. U drugoj večeri nastupila je svjetska glazbena atrakcija Bedouin čija se glazba posebno dobro uklopila u ambijent povijesnog kamenoloma Cave Romane u Vinkuranu. Uz njih nastupili su i Dixon, Vintage Culture, Avantgart Tabldot te hrvatska DJ legenda Felver.

Posebno oduševljenje publike izazvali su nastupi performerica na svili. Na gotovo 40 metara visine one su izvele show na čeličnoj opruzi koja je bila postavljena na dva kraja kamenoloma.

Gates Of Agartha Festival prvi je u Hrvatskoj upotrijebio novu tehnologiju i produkciju studia OUCHHH. Ovaj pristup bio je vođen ljudskim umom. U spoju s novim tehnološkim modelima i AL umjetnom inteligencijom stvoren je impresivni futuristički doživljaj. Spektakularne fotografije i druge festivalske večeri snimio je jedan od najboljih europskih fotografa Marko Obradović Edge.

Ovaj festival, koji postaje tradicionalan, izvrsna je turistička reklama Hrvatske, posebno na američkom tržištu. Promociju na njemu radi američki glazbeni brend Gate, koji je uz hrvatski BSH ujedno i suorganizator festivala. Slike i fotografije s ovog festivala dijeljene su u milijunima diljem svijeta. Također, izvrsnu promociju Istre i Hrvatske na svojim društvenim mrežama odradile su i DJ zvijezde. Prvog dana festivala nastupili su mega popularni Adriatique i Seth Troxler koji su dobro poznati i hrvatskoj publici te TSHA, Miguelle & TONS te hrvatski DJ Yakka. Na Welcome partiju u pulskom Kaštelu nastupili su Ace Brothers, Jamie S i Zoe Dona.

Dva dana vrhunske glazbe, emocija i nadrealnog iskustva najbolja su pozivnica za treće izdanje Gates Of Agartha koje će se održati sljedeće godine u Cave Romane u Vinkuranu. Festival se održava u suradnji s Turističkom zajednicom Općine Medulin.

Tekst: Press
Fotografije: Marko Obradovic Edge

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO