ritz2806241

Prošli petak, 28. lipnja, Ritz Club Zagreb pretvorio se u tropsku oazu, domaćin nezaboravnog Aloha partya. Gosti su imali priliku uživati u atmosferi koja je podsjećala na egzotične Havaje, uz bogat program, specijalno uređene prostore i atraktivne plesačice koje su bile prigodno odjevene za ovu posebnu prigodu.

Već na samom ulazu, gosti su bili dočekani šarenim cvjetnim aranžmanima i mirisom egzotičnih biljaka koji je ispunjavao cijeli klub. Zidovi su bili ukrašeni palmama, tropskim cvijećem i havajskim motivima, dok su svjetlosni efekti stvarali iluziju zlatnog zalaska sunca nad plavim oceanom. Cijela je postava podsjećala na plažu iz snova, daleko od gradske vreve.

Centralni dio večeri bile su atraktivne plesačice koje su svojim plesnim točkama podigle atmosferu na višu razinu. Odjevene u prigodne kostime koji su obuhvaćali šarene cvjetne suknje, kokosove grudnjake i cvjetne vijence oko vrata, plesačice su unijele pravi duh Havaja na plesni podij. Njihovi energični pokreti i veseli osmijesi zarazili su sve prisutne, potičući ih da se pridruže plesu i zabavi.

Gosti su bili oduševljeni pažnjom posvećenoj detaljima i sveukupnom atmosferom. "Ovo je bilo pravo osvježenje i bijeg od svakodnevnice. Ritz Club je nadmašio sva očekivanja, osjećali smo se kao da smo stvarno na Havajima," rekao je jedan od posjetitelja.

Aloha party u Ritz Clubu Zagreb još jednom je pokazao zašto je ovo mjesto sinonim za vrhunsku zabavu i nezaboravne noćne izlaske. Gosti su uživali u svemu što je ova tematska večer imala za ponuditi, i već nestrpljivo iščekuju sljedeći događaj koji će ih ponovno odvesti na putovanje iz snova.

Ritz Club Zagreb nastavlja postavljati visoke standarde u noćnom životu grada, donoseći svjetske destinacije i teme pravo u srce Zagreba. Do sljedećeg puta, Aloha!

Tekst: G.K.
Fotografije: Ritz Club

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO