ritz0504241

U petak navečer, Ritz Club Zagreb je bio epicentar vrhunske zabave, obogaćen glamurom i egzotikom. Večer, nazvana "Sponsored by the Republic of Wadiya", donijela je uzbudljivu mješavinu egzotičnih doživljaja i nevjerojatne energije. Kada su se vrata kluba otvorila, gosti su bili dočekani u atmosferu koja je odmah privukla pozornost: svjetlucavi dekor i šareni laseri obavili su prostor poput čarobnog plašta, dok su atraktivne plesačice i performeri uvodili goste u svijet egzotične Republike Wadiya.

Kroz večer, gosti su mogli uživati u vrhunskoj glazbi, dok su DJ-evi puštali najnovije hitove s međunarodne glazbene scene. Klub je bio ispunjen pozitivnom energijom, a gosti su se neumorno zabavljali na plesnom podiju.

No, vrhunac večeri bio je nastup atraktivnih plesačica i performera, koji su plesnim pokretima očarali svakog gledatelja. Uz to, Ritz Club Zagreb nije štedio ni na piću. Gosti su mogli uživati u ekskluzivnim koktelima i pićima koji su se savršeno uklapali u temu večeri.

Sve u svemu, večer "Sponsored by the Republic of Wadiya" u Ritz Clubu Zagreb ostala je zapamćena kao vrhunski doživljaj. Gosti su se osjećali kao da su se teleportirali u egzotični svijet Republike Wadiya, gdje su svi bili pozvani na ples i zabavu. Za one koji su željeli istražiti nešto novo i uzbudljivo, ova večer definitivno nije razočarala.

Svi prisutni su zahvalili Ritz Clubu na spektakularnoj zabavi i nestrpljivo očekuju slične buduće događaje koji će ih odvesti na nova putovanja kroz svijet zabave i egzotike.

Tekst: G.K.
Fotografije: Ritz Club

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO