trznica1002241

Najbolji karnevalski spektakl elektronske glazbe ovog se vikenda zasigurno održao u Rijeci. Sretnih 500 posjetitelja do posljednjeg su mjesta ispunili ribarnicu koja je još jednom ugostila vrhunski glazbeni događaj. Danima unaprijed rasprodani događaj opravdao je sva očekivanja. Vrhunska produkcija i svjetlosni efekti bili su uvod u glazbenu priču u kojoj su glavni likovi bile regionalne DJ zvijezde.

Glavna zvijezda je MENE koji je svojim setom oduševio brojne goste, kako iz cijele Hrvatske tako i one koji su na riječki karneval stigli iz brojnih europskih zemalja. Uz njega, na BSH Carnival su nastupili hrvatski DJ-i Yakka i Pablo Panda te domaćini Darrio Sec i Manola.

Paviljoni riječke tržnice jedna su od izvrsnih destinacija kad su ovakva glazbena događanja u pitanju. BSH Events prepoznatljivost su stekli upravo na organizaciji na posebnim mjestima. Ovog puta, umjesto riba i morskih plodova posjetitelji su kući ponijeli emocije koje će im dugo ostati u sjećanju izvrsnog glazbenog užitka i putovanja.

Spektakularne fotografije, koje putem medija i društvenih mreža putovati danima, napravio je jedan od najboljih fotografa za ovakva događanja u Europi Marko Obradović - Edge. Njegov prepoznatljiv stil prati neke od najvažnijih europskih i svjetskih glazbenih festivala. Idući BSH spektakl očekuje nas već 8. ožujka kada će na Dan žena u zagrebačkom hotelu Zonar nastupiti DJ-ice Dea Tosh, Elena Mikac i Kali.

Tekst: Press
Fotografije: Marko Obradović - Edge

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO