severina1002241

Dupke ispunjena dvorana Mladosti, koja je skoro mjesec dana unaprijed bila rasprodana, dočekala je Severinu u Rijeci, gradu za koji je više puta naglašavala koliko je emotivno posebno vezana, a isto je učinila i večeras: 'Ako trebam birati drugi grad nakon Splita - to je Rijeka, koja mi je otvorila svoja njedra 2003. godine, kada sam iz HNK Ivana pl. Zajca, od tadašnje intendantice Mani Gotovac, dobila poziv da glumim u najpoznatijoj predstavi s kvarnerskog područja i to glavnu ulogu u predstavi 'Karolina Riječka'. Ta predstava je bila najposjećenija predstava, s najvećim brojem odigranih predstava, njih skoro 60 u jednoj godini. Svi prijatelji koje sam stekla u tom periodu su večeras bili tu, uključujući i moju garderobijerku iz predstave - Saly Kljenak, koja je, osim što je bila moja osobna garderobijerka u 'Karolini Riječkoj', bila i moja garderobijerka na turneji 'Dobrodošao u klub', 2013. godine. Tada smo imali veliku produkciju, hidraulika nije mogla ući na vrata dvorane Mladosti pa sam zamolila da srušimo vrata, dovratke i zidove oko vrata. Rekli su mi - 'Samo rušite...', a ja sam rekla - 'Sagradit ćemo nova, veća i bolja vrata'.

Večeras su kroz ta vrata ušli moji dragi Riječani, kojima od srca zahvaljujem što su još jedanput pokazali koliko me vole, iako moram priznati da sam nakon dugo vremena imala veliku tremu, jer nisam znala jesam li dovoljno zahvalila za sve ove godine ljubavi i ljudskosti.' - izjavila je Severina.

Najemotivniji trenutak večeri bila je izvedba 'Rođeno moje', nakon koje je uslijedio višeminutni aplauz publike.

Riječki koncert bio je nastavak prošlogodišnje dvoranske turneje, tijekom koje su se već održali rasprodani koncerti u arenama u Varaždinu i Osijeku, dok je sljedeći na rasporedu u Zadru, 13. travnja. Ulaznice za ŠC Višnjik dostupne su putem sustava Eventim.

Tekst: Press
Fotografije: Matea Smolčić Senčar

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO