exportdrvo1002241

Najveći hitovi 2000-ih i mnoštvo lizalica obilježili su Lollipop Carnival glazbeni spektakl u riječkom Export Drvu. Spoj vrhunske RnB, Hip Hop, EDM i Pop glazbe, scenografije i višesatnog plesa u Rijeku su donijeli pravu čaroliju djetinjstva i dašak proteklih desetljeća kojih se na velikom plesnom podiju zajedno prisjetilo više od 1500 oduševljenih posjetitelja iz Hrvatske i regije.

Uz hitove poput Poker Face, We Found Love, Let Me Love You, Candy Shop i druge, posebnu čar i nezaboravno iskustvo upotpunile su zabavne animacije, nagradne igre, promocije, te brojne maštovite rasplesane maske. Posebnu pažnju posjetitelja zaokupili su simbolični te zaista unikatni pokloni – dvije tisuće lizalica čije je šarenilo postalo prepoznatljivi simbol Lollipop priče.

Lollipop je u samo tri godine održavanja osvojio srca desetaka tisuća posjetitelja diljem Hrvatske. Prerastao je u mega-spektakl, koji je u osam hrvatskih gradova održao ukupno 30 događaja i dosegnuo zavidnu brojku od više od 50 tisuća posjetitelja te titulu najbrže rastućeg hrvatskog brenda u industriji glazbenih događaja. Ovaj uspješno izgrađen community koji neprestano raste tako je postao prepoznatljiv po glazbenim događajima na inovativnim i drugačijim lokacijama poput Medvedgrada, Muzeja za umjetnost i obrt, Laube te sada i riječkog Export Drva.

Lolllipop glazbena priča nakon Rijeke nastavlja se diljem Hrvatske. Prvi sljedeći događaj posjetitelje očekuje u subotu, 17. veljače u Boćarskom domu u Zagrebu, koji se ovom prilikom pretvara u novu nestrpljivo iščekivanu Lollipop pozornicu kojoj se uvijek iznova veselimo.

Tekst: Press
Fotografije: PR

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO