cakovec2804231

Jedan od najboljih muških vokala i omiljenih regionalnih izvođača, Saša Matić, održao je svoj prvi koncert u Čakovcu, u dvorani Graditeljske škole Čakovec. Koliko su Čakovčani čekali na ovaj koncert, pokazuje i dupke ispunjena dvorana, koja je na trenutke, uz pomoć disco kugle i fantastičnog osvjetljenja, stvorila ambijent disco kluba.

Vrhunska produkcija uključivala je i velike LED ekrane, koji su svakom posjetitelju omogućili da se osjeća kao da se nalazi u prvom redu ispred pozornice. S obzirom kako se i inače za koncerte Saše Matića uvijek traži karta više, ne čudi što je i ovaj koncert, po prvi puta održan u Čakovcu, bio potpuno rasprodan. Njegova karijera traje dugi niz godina, tijekom kojih se konstantno nalazi na samom vrhu regionalne ljestvice. Čakovčane i njihove goste zabavljao je preko dva sata svojim hitovima poput 'More tuge', 'Nađi novu ljubav', 'Samo ovu noć', 'Kralj izgubljenih stvari', 'Sto svirača', 'Idemo anđele', 'Poklonite mi nju za rođendan' i brojnim drugim, stvorivši tako atmosferu koju će publika još dugo pamtiti.

Saša Matić poznat je po posebnom i emotivnom odnosu sa svojom publikom, a upravo je takav ''od prve'' stvorio i sa čakovečkom publikom.

Tekst: Press
Fotografije: Dario Horvat

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO