revelin0903

U dubrovačkom će Culture clubu Revelin, 9. ožujka, nakon dugotrajnog traženja publike, nastupiti jedan od najpoznatijih pjevača ovih prostora, Željko Samardžić. Gotovo da nema veće dvorane u regiji, pa i dobrom dijelu svijeta u kojem nije nastupio, a sada se ponovno vraća u Dubrovnik. Njegovi su najveći hitovi pjesme 'Stari lav', 'Ljubavnik', 'Anđele moj', 'Bezobrazno zelene', '9 hiljada', 'Grlica', 'Ima nade' (s Jelenom Rozgom) i mnoge druge.

Ovaj "Stari lav" omiljen je svim generacijama, gdje ljubav i emocije izazvane pjesmama ovog velikog glazbenika ne kriju ni stari, ni mladi.

Rođeni Mostarac, Željko Samardžić objavio je niz studijskih albuma i kompilacija. Ljubav publike osvojio je svojim mega hitovima koji su nezaobilazni na svakom koncertu: „Stari lav", „Ljubavnik", „Anđele moj", „Bezobrazno zelene", „Devet hiljada", „Grlica" i „Ne daj da te rade. Dubrovačka publika imat će priliku uživati i u pjesmama s albuma "U ime ljubavi". Za ovu pop zvijezdu ljubav je život, što svojom izvedbom to i pokazuje.

Ulaznice su u prodaji u uredu Culture Cluba Revelin (Vukovarska 30, 20000 Dubrovnik) svakim radnim danom od 9:00 do 16:00 sati ali i online na službenoj stranici kluba Revelin https://www.clubrevelin.com/!

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO