ritz2405241

Prošlog petka, zagrebački Ritz Club bio je epicentar vrhunske zabave zahvaljujući Žvaga partyju, događaju koji je privukao brojne posjetitelje željne odlične glazbe i nezaboravnog provoda. Glavne zvijezde večeri bili su DJ Zorden i Phillip X, dok su atraktivne plesačice Ritz Entertainment-a i spektakularni fire show dodatno začinili ovu nezaboravnu noć.

DJ Zorden i Phillip X pobrinuli su se za glazbeni doživljaj koji će se dugo pamtiti. Njihov sinergijski nastup bio je pun iznenađenja, s pažljivo odabranim setovima koji su posjetitelje vodili kroz različite glazbene žanrove. DJ Zorden, poznat po svojoj sposobnosti da stvori jedinstvenu atmosferu, svojim je izborom pjesama držao publiku na nogama, dok je Phillip X svojim energičnim nastupom dodatno podizao raspoloženje.

Atraktivne plesačice Ritz Entertainment-a bile su pravi vizualni spektakl večeri. Njihove koreografije, savršeno usklađene s ritmovima glazbe, ostavile su publiku bez daha. Upečatljivi kostimi i profesionalni nastupi plesačica bili su savršena nadopuna dinamičnoj atmosferi koja je vladala u klubu.

Jedan od najspektakularnijih trenutaka večeri bio je atraktivan fire show. Majstori vatrenih elemenata priredili su pravi vizualni spektakl koji je ostavio posjetitelje bez daha. Vještina i preciznost izvođača, u kombinaciji s dramatičnim svjetlosnim efektima, stvorili su atmosferu koja je dodatno podigla razinu uzbuđenja i oduševljenja među publikom.

Ritz Club je za ovu posebnu priliku bio uređen na način koji je savršeno odražavao energiju i duh Žvaga partyja. Šarene dekoracije, vrhunski zvučni i svjetlosni efekti te opuštena, ali uzbudljiva atmosfera stvorili su idealne uvjete za nezaboravan provod. Posjetitelji su uživali u svakom trenutku, plešući i zabavljajući se do ranih jutarnjih sati.

Reakcije posjetitelja bile su izuzetno pozitivne. Mnogi su istaknuli kako je Žvaga party nadmašio sva njihova očekivanja, te kako su DJ Zorden i Phillip X još jednom potvrdili svoj status vrhunskih DJ-a na domaćoj sceni. Plesačice Ritz Entertainment-a i spektakularni fire show također su dobili brojne pohvale za svoje nastupe koji su dodatno obogatili večer.

Žvaga party u Ritz Clubu Zagreb bio je nezaboravan događaj koji je oduševio sve prisutne. Kombinacija vrhunske glazbe, atraktivnih performansa plesačica i spektakularnog fire showa stvorila je atmosferu koja će se dugo pamtiti. Ovaj party još je jednom dokazao zašto je Ritz Club jedno od najpopularnijih mjesta za noćni provod u Zagrebu, a svi već s nestrpljenjem iščekuju sljedeću priliku za ovakvu vrstu zabave.

Tekst: G.K.
Fotografije: Ritz Club

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO