ritz0405241

U subotu, Ritz Club u Zagrebu bio je domaćin nezaboravne večeri pod nazivom Ritz Breakfast Club. Ova noć, ispunjena uzbuđenjem i zabavom, privukla je veliki broj posjetitelja koji su došli svjedočiti ovom spektaklu. Jedna od glavnih atrakcija večeri bila je izvedba plesačica iz Ritz Entertainmenta. Njihovi plesni pokreti i energija osvojili su srca publike, stvarajući uzbudljivu atmosferu u klubu. No, to nije bila jedina iznenađujuća točka večeri. Djevojke koje su izvodile show s vatrom dodale su element rizika i elegancije svom performansu, ostavljajući sve prisutne očarane njihovom spretnošću i hrabrošću.

Glazbeni repertoar večeri donijeli su Zorden i Phillip X, čije su se mješavine elektronske glazbe širile klubom, potičući plesni podij do ranih jutarnjih sati. Njihove vještine i odabir glazbe dodatno su podigle atmosferu večeri, pridonoseći nezaboravnom iskustvu.

Ritz Club nije samo pružio iznimnu glazbu i performanse, već i vrhunsku uslugu i atmosferu koja je očarala sve prisutne. Klub je ugostio mješavinu ljubitelja glazbe i noćnog života, stvarajući nezaboravnu subotnju noć za sve koji su se pridružili.

Očekuje se da će Ritz Club i dalje biti domaćin sličnih događaja koji će privlačiti zaljubljenike u noćni život Zagreba i pružati nezaboravna iskustva u jedinstvenom okruženju. Ako propustite Ritz Breakfast Club, ne brinite - slijedeći event sigurno će biti jednako nevjerojatan kao ovaj posljednji.

Tekst: G.K.
Fotografije: Ritz Club

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO