Ove godine Croatia rally je u zelenim tonovima! Organizator je odlučio istaknuti važnost ekološki osvještenog ponašanja u sklopu ovogodišnje utrke. U suradnji s dioničkim društvom za skupljanje, reciklažu i trgovinu ostataka i otpadaka Metis d.d. postaviti će „eko-otoke“ za sakupljanje i razdvajanje otpada koji nastaje u procesu automobilističke utrke i to na dva načina.

Jedan se odnosi na park vozača (service park) gdje će biti postavljeni spremnici za recikliranje otpada i to: otpadne gume, otpadna ulja i maziva, otpadne baterije i akumulatori, zauljene krpe i rukavice te otpadni karton i papir.

Drugi, i vizualno najzanimljiviji način gledateljima, će zasigurno biti Preluk gdje će zone izlijetanja biti sačinjene od bala ambalažnih limenki i ambalažnog kartona.

Promocija sporta i ekologije nastaviti će se u sklopu radionica i organiziranih natjecateljskih igara za građane, na Korzu 25.05.2012. godine i dalje s temom zbrinjavanja otpada. Cilj ovogodišnje ekološke teme Croatia rally-a je istaknuti važnost ekologije u svakodnevnom životu i autosportu općenito, te povezati ekološki osviješteno ponašanje sa sportskim kodeksom među vozačima.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO