galija1005241

Jučer se u Caffe baru Galija u Opatiji održao ekskluzivni after party u sklopu 23. Kongresa Hrvatskog oftalmološkog i optometrijskog društva. Ova posebna večer okupila je stručnjake iz područja oftalmologije i optometrije iz cijele Hrvatske, pružajući im priliku za opuštanje i druženje nakon intenzivnog i informativnog kongresnog dana.

Atmosferu je dodatno zagrijao poznati DJ Marin, koji je bio zadužen za glazbenu kulisu ovog nezaboravnog događaja. Svojim odličnim glazbenim izborom, DJ Marin je uspio održati visoku razinu energije tijekom cijele večeri te potaknuo goste da se prepuste ritmu i plesu.

Caffe bar Galija bio je savršeno mjesto za ovakav događaj, pružajući ugodan ambijent s prekrasnim pogledom na more. Gosti su uživali u vrhunskim koktelima i ukusnim zalogajima dok su se razgovarali o novim saznanjima iz struke i razmjenjivali iskustva.

Ovaj after party predstavljao je sjajnu priliku za povezivanje i stvaranje novih poznanstava među stručnjacima oftalmologije i optometrije, dok su istovremeno uživali u opuštenoj atmosferi i vrhunskoj glazbi. Sudeći prema raspoloženju gostiju, after party nakon 23. Kongresa Hrvatskog oftalmološkog i optometrijskog društva definitivno je bio uspješan i nezaboravan događaj koji će se dugo pamtiti.

Tekst: G.K.
Fotografije: I. Škrobonja

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO