Najave događanja

Brzi prikaz 30 nadolazećih najava

 Arena Zagreb - Enrique Iglesias - 01.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 01. prosinca 2019. god. u 21:00

iglesias0112

 

Ikona glazbene scene, svjetska latino zvijezda vraća se u Zagreb. Enrique Iglesias, obožavani latino lover, održati će koncert u Areni Zagreb 1. prosinca 2019. Turneja imena “All the hits Live” u Zagreb dovodi novu, raskošnu produkciju, fantastičnog Enriquea i sjajnu energiju. Enrique Iglesias vraća se u Zagreb sa spektakularnim showom s kojim će obožavatelje baciti u trans. Na turneji, u sklopu koje dolazi I u Hrvatsku, pjeva svoje najveće hitove poput Bailamos, Rythm Divine, Be With You, Duele El Corazon, Subeme La Radio, El Baño, Hero i Bailando  - upravo one pjesme koje su na vrhu popularnosti svjetskih glazbenih ljestvica.


Opširnije...
 
Metropolis Club Zagreb - Crvena Jabuka - 08.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 08. studenog 2019. god. u 22:00

metropolis0811

 

Iza ugla u Novom Zagrebu čuje se muzika, a generacije raznih godišta već par godina dobro se provode na koncertima i eventima u Metropolis clubu! Crvena jabuka u posebnom novozagrebačkom điru ovoga kluba zabaviti će sve poklonike njihovih hitova 08.11.2019., a sam klub će sa svojom publikom proslaviti sedam godina uspješnoga rada. Popularna Crvena jabuka band koji je stalno na turneji ovom prilikom uživo će i odsvirati hitove za sve generacije. Metropolis club poznat je po svojoj prilagodbi najrazličitijim vrstama partija, no i mjesto za zabavu, gdje su svoje utočište pronašli svi poklonici nekadašnjih zagrebačkih đireva kojima su se još priključile i mlađe generacije-ljubitelji glazbe iz 80tih i 90tih godina!


Opširnije...
 
Echo Club Rijeka - Jelena Vučković - 26.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 26. listopada 2019. god. u 22:00

jelena2610

 

Atraktivna Jelena Vučković u subotu 26. listopada 2019. godine s početkom u 22h održati će koncert u novootvorenom Echo Lounge Clubu u Rijeci. Očekuju Vas akcijske cijene pića, domaći štimung i odlična zabava sve do jutra! Za glazbeni ugođaj pobrinuti će se i Echo band. Vidimo se!


Opširnije...
 
KD Vatroslav Lisinski Zagreb - Danijela Martinović - 24.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 24. listopada 2019. god. u 21:00

lisinski2410

 

Petra Grašu i Danijelu Martinović zajedno možemo jako rijetko vidjeti. Zadnja dva puta kada smo imali prilike čuti kako skupa zvuče publiku su ostavili bez daha. Petar i Danijela već za nekoliko dana pripremaju nam pravo glazbeno iznenađenje. Bez trunke razmišljanja, najpopularniji hrvatski glazbenik, prihvatio je poziv svoje voljene i Vladine Zaklade „Hrvatska za djecu“ pa će joj se tako pridružiti na pozornici Lisinskog u četvrtak, 24. listopada na koncertu naziva Neopisivo.


Opširnije...
 
Echo Club Rijeka - Echo band - 19.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 19. listopada 2019. god. u 23:00

echo1910

 

Dragi prijatelji, pozivamo Vas ove subote u novootvoreni Echo Lounge Club Rijeka. Očekuju Vas akcijske cijene pića, domaći štimung i odlična zabava sve do jutra! Za glazbeni ugođaj pobrinuti će se Echo band. Echo Lounge Club Rijeka smješten je u centru grada u Užarskoj 1, preko puta Kosog tornja (nekadašnji Club Teuta). Vidimo se!


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 745

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.