Poznati Zagrebački klub Aquarius i Skipper crew ponovno će probat priblizit progressive house zagrebackoj publici ovaj puta  sa cetiri poznata imena domaće elektronske scene LawrenceK Christiana M, Paladin i Leona Vukšića koji će zajedno 14.03.2015.  pretvoriti u pravu elektronsku progressive čaroliju. Nakon što su se predstavili novim projektom SafeHouseProgHouse, ekipa iz Skipper Crewa ovaj put dolazi sa svojim izvornim projektom S.O.S. (save our sound) jacim nego ikad i s novim generacijama DJ-a koji će rasplesati podije.

Srce ovog projekta i nositelj zvuka je DJ Paladin kojeg ne treba posebno predstavljati. Nakon šta je preskocio SafeHouseProgHouse ovaj put dolazi zavrtiti po prvi put u ovoj godini.

Jedan od onih koji pripada novim generacijama DJ-a je Lawrence K (Lovre Kanjer) Osjećaj za elektronsku glazbu razvija odlascima na brojne partije i festivale gdje stječe svoje prvo glazbeno iskustvo. Ljubav prema elektronskoj glazbi razvila se do te razine da 2011. godine započinje biti dio nje. U svom glazbenom izričaju uvijek teži tome da se u prezentaciji osjeti priča koja ima svoj početak, vrhunac i kraj. Setovi su mu poput igrališta punog novih ali i zalutalih starih izdanja u žanrovima Deep House-a i Tech House-a. Početkom 2015. godine pokreće seriju mjesečnih setova pod nazivom Deep Playground. Suradnjom sa kolegama Santiago Batacostom i KeC-om trenutno vodi rezidenciju u klubu Mangan Rules (Šibenik).

Mali rezime svirki i suradnji: - SNaomi (ŠI), La Pausa (ŠI), Mangan Rules (ŠI), Angels (Vodice), Bellini (Vodice), Plaza (Makarska), Laguna (Gradac) - SweetSoundOfSummer (ŠI), Kupusfest (ŠI) - Sergej Snooze, Zorro, Pero FullHouse, Edy C, Scheva, Juri Paik, Speedy (Srb) Joma Maja (BiH), Luke Sampller (Slo), Gilbert Martini (Ger).

Uz LawrenceK svoje ploče zavrtiti će i Christian Milčić poznatiji pod imenom Christian M. također iz Zagreba koji već deset godina pliva u elektronskim glazbenim vodama. Orijentiran prema zvuku progressiva koji ovisno o mjestu na kojem pušta varira od veselog i melodioznog do mračnog i dinamičnog progressiva. Svirao je u brojnim zagrebačkim klubovima od kojih se mogu izdvojiti The Best sa Luke Porterom, Aquarius, Boogaloo, Saloon, Londoner, a broji tri godine rezidencije u legendarnom zagrebačkom klubu Jedinica.

Zadnji, ali ne manje  bitan je DJ Leon Vukšić iz Zagreba. Neka od Leonovih techno izdanja našla su se na beatport top 100 minimal chartu, poput posljednjeg remiksa Skymate - "Smash" koju je Spartaque pustio u svojoj radijskoj emisiji. Leona se moglo čuti i u klubovima poput Jedinice - No.1, Fanatika, Quattra, F-Cluba, Posha i drugih. Njegove singlovi našli su se na labelovima poput Keep On Techno, Inlab Underground, No-Logik, Human Garden, dok mu je pjesma "Gold" izdana na kompilaciji sa svjetskim DJ imenima kao što su Joris Voorn, Siniša Tamamović, Fer Br, Cristian Varela, Mladen Tomić, Tomy DeClerque i drugi. Trenutno radi na novim izdanjima i nastupa po zagrebačkim klubovima, stoga obratite pozornost na njegov izbor glazbe.

Vodeći se željom da zvuk progressive housea ponovno vrate u zagrebačke klubove, entuzijasti iz Skipper Crewa u sklopu S.O.S. projekta osmislili su projekt SafeHouseProgHouse kako bi sačuvali i vratili progressive muziku na razinu kada je progressive scena bila na vrhuncu.

Podijelite stoga njihovu viziju i zaplešite u Aquariusu ove subote. Cijena ulaznice je 30kn, a mogu se kupiti na ulazu kluba.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO