Razlog dugog perioda izbivanja Songkillersa s koncertne scene upravo je pripremanje za veći koncert. Nakon više od godinu dana, pred zagrebačkom publikom zasvirat će u Metropolis klubu u subotu, 14. ožujka 2015. s početkom u 22:30 sati. Uz live promociju novog singla očekuju vas veliki hitovi u dotjeranim aranžmanima poput: "Bit ćeš uvijek dio mene", "Dao sam ti sve", "Egoist", "Još se ne dam", "Ljetna kiša", "Malo toga ostaje", "Medena", "Mislima", "Ne znam gdje sam", "Nema vremena", "Ni'ko kao ti", "Sreća", "Sve si uzela", "Tako volim što te znam", "Ti i ja", "Dio mene" i još mnogo drugih glazbenih remek djela autorske grupe Songkillersa.

Novim singlom "Dio mene" Songkillersi su, u suradnji s Nikolom Marjanovićem, pokazali i dokazali zašto su kultni dio zagrebačke glazbene scene. Brzo nakon objavljivanja, pjesma je zauzela vodeća mjesta na domaćim top listama. Kako frontmen Songkillersa Željko Banić Bane kaže, glazba za pjesmu je nastala još prije godinu dana, ali nije bio siguran da je za njega. "Spremili smo ju u ladicu i skupljala je prašinu" kazao je Bane i dodao da mu se svidjelo kako zvuči vokal u izvedbi Nikole Marjanovića.

Kad ga je čuo da pjeva odlučio se za taj pothvat i napravili su duet. Pozitivne reakcije potaknule su dečke da snime i videospot. Tako pjesmu prati energična priča u kojoj zombiji proganjaju Željka i Nikolu. "Dio mene" je nešto žešća pjesma i nije pretjerano slična njegovom prijašnjem opusu, ali kako ističe, Željko se ne zamara s tim, već stvara glazbu prema trenutnom osjećaju. Songkillersi trenutno rade na novom materijalu, a nastavit će suradnju s Nikolom Marjanovićem. U tijeku su i pripreme za zagrebački koncert koji željno iščekuju.

Frontmen grupe Songkillers, Željko Banić - Bane poručuje:

"Drage dame i gospodo, ekipa pozivam vas na veliki koncert grupe Songkillers nakon godinu dana nesviranja u Zagrebu. Mnogo smo se pripremali da uz orginalan zvuk zasviramo za vas i garantiramo vam dobru vibru. Dolaze nam mnogi gosti koji će se pridružiti koncertu. Očekujem vas u velikom broju 14. ožujka 2015.godine u klubu Metropolis s početkom od 22:30 sati. Vidimo se na koncertu!"

Potražite već danas svoju ulaznicu po cijeni od 35 kuna u pretprodaji a na dan koncerta 40 kuna za koncert grupe Songkillers u klubu Metropolis 14.3.2015. s početkom od 22:30 sati!

Prodajna mjesta, Metropolis klub (Avenija Dubrovnik 10), putem sustava EVENTIM - www.eventim.hr & Aquarius Music Shopovima.

Više informacija i karte na: 0917440-0302 te www.metropolisklub.hr & facebook stranici Metropolis kluba

Prve afirmacije frontmena grupe Songkillers Željka Banića - Baneta, dogodile su se početkom 80-tih godina u grupama Pod Room Blues Band i Zvijezde te nakon novovalne avanture okuplja se prva postava "Songkillersa". Dugogodišnja suradnja i prijateljstvo s Dinom Dvornikom te snimanje jednog od najboljih live albuma na ovim prostorima "Live in Munchen" stovorile su od Songkillersa autorski band u rujnu 1997. godine te objavljuju prvi samostalni albuma Fleka.

Prvi hit i singl "Ni'ko kao ti" objavljen je tijekom mjeseca srpnja 1997.godine i pjesma dolazi na prvo mjesto HTV emisije Hit Depo, a paralelno i na svim top listama hrvatskih radio postaja. Uslijedio je i drugi singl "Ne znam gdje sam" koji se pojavio na soundtracku filma "Mondo Bobo" Gorana Rušinovića. Krajem 1998. godine novi singl/spot "Za nas dvoje", prihvaćen sa strane publike i glazbene struke u remiksiranoj verziji Eddya i Dusa našla se i na kompilacijskom albumu Aquarius 3.0.

S 11 novih autorskih pjesama nastaje album "Cosmic" koji je snimljen u samo 3 mjeseca kao rezultat neprekidnog rada na novom materijalu, a autorski su ga pripremili Željko Banić, Ante Pecotić i Predrag Martinjak. Uslijedila je trogodišnja stanka, a okupivši novi sastav Bane je krenuo dalje u stvaranje pjesama i kao rezultat nastala su dva albuma "Mislima" te "Sreća".

Grupa Songkillers i frontmen Željko Banić - Bane nastavlja suradnju sa Nikolom Marjanovićem, vokalom grupe Sane, koja je s radom započela 2010. godine singlom "Fields Of Emptiness". Kao produkt suradnje nastaje relativno novi singl "Dio mene" koji je oborio top liste radijskih postaja i zaslužio  pohvale glazbenih kritičara. Autorski ga potpisuju Željko Banić - Bane i Srđan Sekulović Skansi.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO