Klub Hollywood na zagrebačkom Tuškancu, ove će subote, 14. ožujka, po drugi put ugostiti klubski program "Trippin with Zrće Resident DJ's & Guests". Kako samo ime programa kaže, u ''glavnoj ulozi'' su rezident DJ-i klubova naše najpopularnije party plaže: Kosta Radman iz kluba Papaya, Matroda kao predstavnik Aquariusa i Aldo Morro kao rezident Noa Beach Club-a.

Osim što zabavljaju tisuće ljudi na Zrću, dečki marljivo rade i u studiju te su prisutni na svjetskoj produkcijskoj sceni kroz različite projekte. Aldo Morro svoju produkciju predstavlja pod imenom Frankie Goes Deep, te je kroz razne 'edite' i 'remixeve' stekao velik broj poklonika, više u inozemstvu nego u Hrvatskoj.

Kosta Radman je na svjetskoj sceni zapažen prije tri godine kada je njegov prvi službeni singl, 'Bellerophon', postao svjetski instant hit. U zadnje vrijeme ponajviše radi sa slovensko-hrvatskim house dvojcem Vanillaz i njihov je zajednički singl 'Back 2 Life' prikupio preko 100 tisuća pogleda na Youtube-u, dok je video spot doživio emitiranje na MTV-u! Njihov novi singl "Sidekick", u suradnji s globalno popularnim house dvojcem Plastik Funk, podržao je i jedan od vodećih svjetskih DJ-a - Fedde Le Grand, te je isti pustio u svojoj radio emisiji Darklight Sessions.

Matroda, iako najmlađi, nikako ne zaostaje za svojim starijim kolegama. Njegov hit 'Arp&Sharp' zauzeo je drugo mjesto na Beatport top 100 ljestvici 'glitch-hop' žanra, odmah uz bok planetarnoj zvijezdi - Skrillexu. Član je 'house' dvojaca 'Drop Dopers', koji su osvojili hrvatski eter i klubove hitom '#DISKO', te Classy Vibes-a. Classy Vibes mijenjaju ime u 'NOVKA' i sa singlom 'Poezia' postaju prvi hrvatski predstavnici na mega-popularnoj etiketi 'Spinnin' Records', dok ih istovremeno jedna od najvećih producentskih zvijezda današnjice Oliver Heldens (hitovi 'Gecko' i 'Koala') poziva da dođu raditi s njima u Nizozemsku...

Gosti ovog #UTRiPAVANJA su Z'Spin koji je duže vrijeme prisutan na hrvatskoj DJ sceni te će se od ovoga ljeta naći i među rezident DJ-ima Aquariusa na Zrću. Svakako treba izdvojiti i njegove projekte, klupski program "Superbad" i festival "Forestland", s kojima je podigao kvalitetu noćnog života u međimurskoj županiji!  Za bolji vizualni dojam pobrinuti će se "FIRST Entertainment" plesačice čiji nastupi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Marko Petar Orešković, stand-up komičar i najpoznatiji glas 'after-beach partyja', osoba je bez koje ne bi mogli u potpunosti prenijeti razuzdanu atmosferu Zrća!

Ulaznice za "Trippin with Zrće Resident DJ's & Guests" možete nabaviti po cijeni od samo 20kn u pretprodaji putem Entrio sistema (http://www.entrio.hr) ili na dan događaja, 14. ožujka, od 23 sata na ulazu u klub Hollywood na Tuškancu.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO