game2409

Ovogodišnje izdanje Game Changer 2.0 konferencije održat će se 12.10.2023., u zagrebačkom Z Centru, a kao i do sada omogućit će: upoznavanje zanimljivih ljudi u jedinstvenoj prilici za povezivanjem, otkrivanje novih područja na koja se može proširiti poslovanje, unaprijeđenije postojećih vještina i pronalazak inspiracije. Game changer 2.0 karakteriziraju 3 riječi: primjenjivo, novo i korisno, a sve to u samo jednom danu kroz 5 dvorana CineStar centra te dvoranu u kojoj će se prezentirati novi projekti. Prva gejming i WEB3 konferencija promiče poslovne mogućnosti kroz nove prilike za transformaciju. Iz kuta gejminga, Game changer se fokusira na sva progresivna tehnološka područja kao što su AI, WEB3, e-trgovina, kibernetička sigurnost i marketing.

U kojem se smjeru ovaj svijet kreće, barem kada su digitalne transformacije u pitanju, otkrit će preko 90 stručnjaka s područja tehnološke industrije, znanosti, institucija, poslovnih zajednica, studenti i pojedinci koji planiraju sudjelovati u dinamičnom procesu digitalne transformacije. Cjelodnevni program odvija se u 5+1 CineStar dvorani, expo i Future bar zoni, gdje se ove godine očekuje više od 1.100 posjetitelja, uz preko 90 panelista i predavača vodećih u svojim područjima - sve u jednom danu.

Goruće teme online zlostavljanja i kibernetičke sigurnosti bit će nadopunjene inicijativom amber alert, i novim mogućnostima koje donosi umjetna inteligencija u borbi protiv online zlostavljača. InnovateXcellence - Start-up stage donosi 6 startup progresivnih tech tvrtki, čiji će osnivači zajedno s timom ispred publike i eksperata iz različitih područja predstavljaju njihove inovativne projekte. Uz VR i AR interakcije u gaming okruženju, preko spremnosti industrije za cross platform pristup, kripto valuta, prema WEB3 vrućim temama, spotlight dvorane 4 bit će tema godine „AI ili black mirror - jesmo li sigurni i koliko dugo?“. O novim mogućnostima koje AR, VR i AI tehnologije donose e-trgovini, ulozi gejminga i WEB3 u razvoju e-trgovine, ulozi tehnologije u fitnessu i zdravim navikama uz primjenu principa gamifikacije, AI personalizaciji e-trgovine sa stajališta pametnog stanovanja, raspravljat će se u dvorani 5. Primjenjivosti principa gamifikacije u ekologiji, ljudskim resursima i aplikacijama, preko novih trendova u digitalnom dizajnu i animaciji (s fokusom na AI hype), rasta esporta i novog natjecanja s klasičnim sportovima, te budućnost reklamne industrije, teme su koje će posjetitelje okupirati u dvorani 6. Za posebno znatiželjne posjetitelje Game Changer konferencije osigurat će se i dvorana iznenađenja.

Nakon inspirativnog završetka redovnog dijela programa, sudionici i posjetitelji konferencije imat će priliku isprobati proizvode partnera konferencije te uz autentičnu atmosferu Game changer after party minglanja i originalne glazbene izvedbe, uživati u dobroj zabavi stvarajući nove veze i kontakte.

Detaljan plan i program predavanja ovogodišnjeg izdanja Game Changer konferencije dostupni su na: www.gamechanger.hr, a ulaznice putem sustava Entrio.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO