rock2710

Najveći glazbeni simfo-rock spektakl na ovim prostorima, ‘Rock Opera’, organiziran u zajedničkoj suradnji međunarodnog simfonijskog orkestra, big banda i zbora, nakon rasprodanih koncerata diljem regije, jednaki interes pobudio je i u Hrvatskoj. Čak mjesec dana prije izvedbe u zagrebačkoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog koncert je već rasprodan, a sve manje ulaznica dostupno je i za nastupe u Dvorani mladosti u Rijeci, 27. listopada te Areni Varaždin, 28. listopada.

Upravo u ovim gradovima, publika će imati prilike uživati u najvećim rock'n'roll hitovima, koji će zaživjeti u potpuno drugačijem ruhu simfonije. Naime, čak 50 izvođača na pozornici izvesti će glazbu bandova poput Led Zeppelin, Queen, Deep Purple, The Doors, AC/DC, Pink Floyd, Toto, The Rolling Stones, The Beatles, Tine Turner, Prince-a i drugih svjetskih imena, točnije čak 22 glazbena hita izvođača i grupa čija su imena uvrštena u enciklopedije svjetske i domaće glazbene scene 20. stoljeća.

Neobičan spoj klasičnog rocka, jazz-a i opere doveo je do toga da ‘Rock Opera’ već nekoliko godina spaja, ne samo glazbene žanrove, već i različitu publiku. Dirigent i autor glazbenih aranžmana, Fedor Vrtačnik, međunarodni simfonijski orkestar, big band, zbor, solisti i rock band obećavaju, tijekom 120 minuta, povratak u vremena kada se odrastalo uz ‘dobri stari rock’.

Preostale ulaznice za ovaj ekskluzivni glazbeni program u Rijeci i Varaždinu mogu se nabaviti putem sustava Eventim.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO