two0207241

Već pri samom ulasku u novootvoreni restoran Forty Two by Mime's, pažnju zaokuplja pomno promišljen i prekrasan interijer. Dobro poznata i uhodana ekipa iz Mime's Gourmet Bara, preselila je u veći prostor, a samim time i veću kuhinju, samo par kućnih brojeva niže, u Petrinjsku 42.

Dvije intimne terase u centru Zagreba, skrivene od pogleda i restoran na 2 kata, jednostavno nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Brinulo se o svakom detalju. Šank koji se proteže od poda do stropa, oku ugodne zemljane nijanse, koje istovremeno smiruju i odvode u bijeg od svakodnevice.

Za uređenje interijera zaslužni su Joško Kovač i Katarina Krijan, sve uz pomoć svojih partnera Eichholtz i Mashroom Storea.

Chef Hrvoje Nakić i njegov tim, potrudili su se menu dovesti do savršenstva i samim time omogućiti da svatko može uživati i pronaći nešto posebno za sebe. Naglasak na kvalitetnim lokalnim i sezonskim namirnicama, jedan je od bitnijih segmenata novog restorana.

Osim standardne ponude, svakodnevno je moguće isprobati i pristupačne dnevne ponude jela, pogotovo u vrijeme ručka i to su već sada gosti, s oduševljenjem prihvatili. Uz vrhunski servirana jela, Forty Two nudi i vrhunska domaća i strana vina, s čijim će izborom istinski ljubitelji biti oduševljeni.

Beef i tuna tartar, terina od junećeg repa, razne vrste rižota, riba, hobotnica, meso, Jakobove kapice s kavijarom, soparnik, sezonske juhe, kotleti, steakovi, samo su neke od zvijezda menija koje možete okusiti. Svi ljubitelji slatkoga mogu uživati u rapsodijama poput čokoladnog i lješnjak lava kolača, specijalitet je i sezonski mille feuilles ili recimo tart od jabuka.

Sve goste će petkom zabavljati fenomenalna DJ-ica Danijela Krejzl uz Oriental House te brojna druga iznenađenja.

Petrinjska 42 u Zagrebu, jedinstveno je mjesto za najljepša druženja uz delicije o kojima će se dugo pričati, a istima se i često vraćati.

Tekst: Press
Fotografije: Karlo Šutalo

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO