azura1011

Nakon nedavne objave novog studijskog albuma “X”, jedno od najutjecajnijih domaćih trap imena - KUKU$, stiže u Rijeku. Trio kojeg čine Hiljson Mandela, Goca RIP i Iso Miki ove godine obilježava deset godina djelovanja, a tim povodom rasprodali su Dom Sportova te napravili audio vizulani spektakl koji će se pamtiti.

Sljedeća postaja nakon velikog koncerta u Zagrebu i jubilarne proslove, KUKU$ “10 godina Tour” dolazi u Rijeku u popularni Azura Club u petak 10.11.2023.

U ovoj slavljeničkoj godini, KUKU$ su do sada objavili već dva albuma; početkom travnja su izdali prvi domaći NFT trap album “The Lost Files”, na kojem su predstavili deset do sada nikad objavljenih pjesama iz ranijih faza benda, a zatim je sredinom lipnja uslijedila i objava novog studijskog izdanja “X”, koji donosi potpuno nove autorske pjesme.

Na koncertu u Rijeci grupa KUKU$ će publiku provesti kroz sve faze benda i uživo izvesti pjesme koje su obilježile i njihove najranije faze djelovanja.

Za zagrijavanje večeri te uvod u koncert zadužen je riječki trap i hip hop DJ YUNG BESSI, inače poznatiji kao začetnik poznatog Traples partya.

Petak 10.11.2023. očekujte puno skakanja te pravi trap spektakl u Azura Clubu.

Cijena ulaznice iznosi 12,00 Eura u pretprodaji u Azura Lounge (svakim danom od 8:00h do 00:00), a na dan koncerta ulaznica iznosi 15,00 Eura.

Broj ulaznica je ograničen.

CLUB OPEN: 22:30 - 5:00
REZERVACIJE: 0998339535
Azura Lounge - Eat - Club (Riva 6, 51000 Rijeka, 1 kat. Robne kuće)

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO