hauserarena

”Zločesti dečko” među instrumentalistima i jedan od osnivača 2Cellos, poznat jednostavno kao HAUSER, najavljuje svoju dugoočekivanu, prvu svjetsku samostalnu turneju - “Rebel with a Cello”, u sklopu koje će održati koncert u Areni Zagreb, 25. listopada 2023. godine. Dok vragolasti glazbeni romantičar u novi show uključuje sve što su njegovi obožavatelji upoznali i zavoljeli kroz njegove dosadašnje nastupe, HAUSEROVA debitantska solo turneja podiže njegov nastup uživo na sasvim novu razinu u kojoj spaja ritmičan retro zvuk s modernim svjetskim plesnim hitovima, a sve je to upakirano u nedavno objavljeni album “The Player”.

U sastavljanju eklektičnog popisa pjesama na albumu pa tako i na koncertu - koji uključuje reinterpretacije svih, od Shakire do legendarnog kubanskog skladatelja Osvalda Farrésa - HAUSER je iskoristio svoje gotovo enciklopedijsko znanje o povijesti latinske glazbe. Ulaznice su dostupne preko prodajnih kanala Eventima i Entrio.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO