„Večeras je ovdje puno mladosti, atmosfera  je odlična i zaista se nadam da će netko od ovih sjajnih kandidata večeras doći do izražaja i ostvariti svoje snove. Sviđa mi se novi koncept Dore, sjajna je ideja da se natječu i manje poznati pa i dosad anonimni kandidati. Sviđa mi se ideja da se na Eurosong šalje „svježa krv“, rekao je uoči druge večeri Dore 2011. Luka Nižetić. Popularni pjevač, inače član večerašnjeg žirija, nije želio otkrivati svoje favorite iako je već uočio da neki odskaču.

Atmosferu iz „Dnevnog boravka“ DORE 2011 uoči nastupa najbolje je opisala sopranistica Sandra Bagarić.


- U zraku se osjeća puno hormona, treme i uzbuđenja, ali nema nekog izraženog rivalstva, vrlo su kolegijalni, ima puno novih lica i mislim da ova scena doista vapi  za novim talentima, otkrila je Sandra koja nam, kao ni Luka, nije htjela povjeriti tko joj se od kandidata i kandidatkinja večeras najviše sviđa.

Za razliku od svojih kolega, treća članica žirija, Vanna, koja je i sama nastupala na Eurosongu, bila je izravnija.


- Mislim da bi se Jacques trebao najbolje snaći, iz iskustva koje imamo s njim a i zato što je najbolji pjevač, izravna je bila Vanna. Ipak, dodala je kako i ostali kandidati imaju skrivene potencijale koji će zasigurno doći do izražaja u njihovim nastupima. „Vidjet ćemo večeras!“, poručila je Vanna.

Natjecatelje su došli upoznati i poželjeti im sreću i zvijezde HTV-a Frano Domitrović i Mila Horvat.


- Večeras je sve sjajno, scena izgleda super, posebno mi se sviđaju toalete nekih kandidatkinja. Gledao sam prvu emisiju i sve ovo obećava sjajnu Doru, rekao je Frano kome je za oko i uho iz prve emisije „zapela“ Sabina Hebiri.

Mila Horvat otkrila je kako joj se najviše sviđa što se na Dori natječu mladi.


- Raniji koncept bio je već pomalo ustaljen, volim kada se dogode neki noviteti, osjeti se i malo treme ali sve je to normalno, nadam se da će nas izabrani kandidat dobro predstavljati, rekla je Mila.  Kao jedna od prošlogodišnjih voditeljica otkriva nam da večeras ima svog favorita.


- Imam, ali ne smijem reći. Ali svima im doista želim puno uspjeha, rekla je sjajno raspoložena i uvijek prekrasna Mila.

Druge večeri Dore predstavlja se preostalih 12 kandidata, od kojih će njih petero već večeras proći u slijedeći krug natjecanja. Šestoga sudionika treće emisije glasanjem će odabrati gledatelji tijekom cijelog tjedna.


U drugoj emisiji nastupaju: Daria Kinzer, Renata Holi, Mijo Lešina, Marija Rubčić, Manuela Svorcan, Katica Marinović, Doris Teur, Mirko Švenda, Diana Heraković, Ana Eškinja, Filip Dizdar i Saša Lozar.

Tekst: Press služba / HRT
Fotografije: WPC / HRT / Dario Njavro
{gallery}albumi/dora2p290111:140:90:0{/gallery}

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO