Katica Marinović, Ana Eškinja, Doris Teur, Saša Lozar i Mirko Švenda-Žiga pet su kandidata koji su se u drugoj emisiji Dore izborili za izravan prolaz u nastavak natjecanja. Njima se pridružila i Tina Vukov, koja je tijekom tjedna dobila najviše glasova gledatelja i tako se plasirala u treću emisiju DORE 2011.

Odlučila je to publika telefonskim glasovanjem tijekom izravnog prijenosa Dore, a o velikom interesu za večerašnji show najbolje svjedoči podatak da  je ove subote bilo  dvostruko više poziva gledatelja nego tjedan ranije.

Najviše glasova dobio je Mirko Švenda –Žiga.


- Jako sam zadovoljan svime, scenom, koreografijom i bendom, moje čestitke HRT-u na ovako sjajnoj organizaciji projekta. Jesam pomalo iznenađen prolaskom u nastavak natjecanja, imam najveći broj glasova što mogu zahvaliti svojoj publici koju stvaram već godinama - ja sam već 30 godina na sceni, rekao je Žiga nakon emisije.

Saša Lozar sjajnim je nastupom osvojio gledatelje koji su  ga  nagradili prolaskom, a pritom nije imao nimalo lagan zadatak izvodeći pjesmu legendarnoga Michaela Jacksona. 


- Naravno da sam iznenađen, jako mi je drago što sam se plasirao dalje. Nije bilo lako izvesti Billy Jean, ali dao sam si truda i izveo ju najbolje što sam mogao. U ovom trenutku ne razmišljam o tome koliko ću daleko doći na Dori, najvažnije mi je dati sve od sebe u svakom nastupu, kazao je Saša Lozar.

Osim Saše Lozara i Mirka Švenda - Žige, u nastavak natjecanja plasirale su se i Ana Eškinja i Doris teur, koje u svojim prvim dojmovima nisu krile oduševljenje nakon druge emisije DORE 2011.


- Da budem skromna ili…., našalila se Ana Eškinja na pitanje vidi li se u finalu Dore.
- Dala sam sve od sebe kako bi sve bilo sjajno, a gledatelji su to prepoznali. U svakom slučaju, živjet ću od emisije do emisije, kazala je Eškinja.

Među petero kandidata koji su se izravno plasirali u treću emisiju DORE 2011 je i Doris Teur. Kazal je kako joj se cijeli koncept Dore jako svidio, ali je i priznala kako je pomalo strahovala hoće li s pjesmom „Stop“ Natali Dizdar moći parirati zahtjevnim izvedbama ostalih natjecatelja.


- Nadam se da ću slijedeći put dobiti neku zahtjevniju pjesmu i publici pokazati sve svoje mogućnosti, kazala je Doris.

Ostalih sedmero natjecatelja morat će pričekati do sljedeće subote kako bi doznali nastavljaju li natjecanje na DORI 2011.

Tekst: Press služba / HRT
Fotografije: WPC / HRT / Dario Njavro
{gallery}albumi/dora2f290111:140:90:0{/gallery}

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO