tvornica0311231

Daleka obala je u petak, 3. studenog, pripremila koncert za pamćenje! Gotovo godinu dana nakon prethodnog rasprodanog koncerta u Tvornici kulture, omiljeni rokeri oduševili su publiku koja je u glas pjevala i plesala na njihove najstarije, ali i najnovije hitove. Upravo je njihov povratnički album "Kao Sad", objavljen 2023. godine te dva desetljeća od posljednjeg albuma, dobitnik prestižne nagrade Porin u kategoriji Najbolji album rock glazbe, što dokazuje koliko publika i kritika uistinu uživaju u povratku dalmatinskog sastava uz kojeg su svi odrasli te i dalje odrastaju.

Daleka obala je s najnovijeg albuma predstavila više singlova koji su u kratkom roku osvojili najveće koncertne pozornice i radijski eter: ''Lipi dani'', ''Od tebe ća'', ''U reggaeu je spas'', ''Cvijet'', naslovnim ''Kao sad'', baladom "Ni ti a ni ja'' i aktualnim singlom "Wonderland" za koji su nedavno predstavili osebujan i živopisan video spot iza kojeg stoji talentirani Dinko Čvorić - Doringo.

Ove pjesme, ali i njihove najveće bezvremenske uspješnice poput "Noć je prekrasna", "80-e", "Ruzinavi brod", "Kurve", "Četrnaest palmi", "Tonka" i mnoge druge su pjevali u glas s publikom na spektaklu u Tvornici.

Nastup Daleke obale u Tvornici ujedno najavljuje i završetak njihove velike ovogodišnje turneje po Hrvatskoj, ali i završetak ciklusa singlova i spotova s fantastičnog albuma "Kao sad" nakon posljednjeg "Wonderland" kojim su nas zaista odveli u zemlju čudesa.

Tko god do ovog nastupa nije osjetio majstorsku energiju benda te njihov golemi talent, imali su priliku uvjeriti se uz Zorana Ukića na bubnjevima, gitaristu Jadrana Vuškovića, basistu Borisa Hrepića te novog frontmana Jakšu Kriletića Jordesa čiji je dolazak blagoslovio čak i Marijan Ban.

Album "Kao Sad" na vinilu i CD-u potražite u svim Dancing Bearovim dućanima te na webshopu - dancingbear.hr.

Tekst: Press
Fotografije: Jakov Kaštelanac

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO