lisinski0611231

Borisu se na pozornici pridružila i kolegica Ana Stanić, s kojom je otpjevao zajedničku pjesmu 'S one strane ljubavi', dok je u publici prisustvovala i Katarina Radivojević, srpska kazališna, televizijska i filmska glumica te Alka Vuica, Borisova dugogodišnja prijateljica i suradnica.

Kako zvuče bezvremenski hitovi Borisa Novkovića poput 'U dobru i zlu', 'Tamara', 'Dok svira radio', 'Što je s princezom moje vrele mladosti', 'Prodala me ti', 'Ko sam bez tebe' i mnogi drugi, ali u unplugged varziji, ''ogoljene'' od elektrike i svih produkcijskih zahvata, jučer je publika ima prilike čuti u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, gdje je, nakon 5 godina, održan dugoočekivani koncert Borisa Novkovića 'S one strane ljubavi'.

Pjesme u sasvim novim aranžmanima, koje su sinoć zvučale izvorno i originalno, baš onako kako su zvučale kada su napisane, donijele su neposrednu i fantastičnu atmosferu te ''uglas'' pjevanje s publikom tijekom cijelog koncerta.

Baš kako je i bilo očekivano, akustika je donijela dodatnu magiju i romantiku Borisovom repertoaru, koji se sastojao od retrospektive pjesama iz karijere duge čak 35 godina. Upravo bogata karijera, Borisa sve ove godine obilježava kao jednog od najpopularnijih pop kantautora na ovim prostorima.

Interes za ovaj, po mnogo čemu, poseban i drugačiji koncert, proširio se i izvan granica Hrvatske. Naime, Borisu se na pozornici pridružila i kolegica iz Srbije - Ana Stanić, s kojom je otpjevao zajedničku pjesmu 'S one strane ljubavi', dok je u publici prisustvovala i Katarina Radivojević, srpska kazališna, televizijska i filmska glumica te Alka Vuica, Borisova dugogodišnja prijateljica i suradnica.

Tekst: Press
Fotografije: Boris Ščitar

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO