drago2206241

Protekle subote, Klub 'Drago' u Opatiji bio je domaćin nezaboravne noći prepunoj nostalgije i vrhunske zabave. Veliki 80's & 90's party privukao je ljubitelje glazbe i mode iz zlatnih godina, dok je za atmosferu bio zadužen DJ Robert Salečić, poznatiji kao DJ Sale 4 Love.

Večer je započela već oko 22 sata, kada su se vrata kluba otvorila i počele se okupljati prve grupe gostiju. Klub 'Drago', poznat po svojoj ugodnoj atmosferi i odličnoj akustici, bio je savršeno mjesto za povratak u vrijeme kada su kraljevali hitovi 80's & 90'. Ambijent je dodatno uljepšan retro dekoracijama, disko kuglama i neon svjetlima, što je dodatno pojačalo osjećaj povratka u prošlost.

DJ Sale 4 Love, pravi majstor za pultom, odmah je preuzeo kontrolu nad plesnim podijem, puštajući hit za hitom. Početak večeri bio je obilježen hitovima iz 80-ih. Svaka pjesma bila je pozdravljena oduševljenim reakcijama publike koja je pjevala uglas i plesala s nevjerojatnom energijom.

Kako je noć odmicala, DJ Sale 4 Love prebacio je fokus na glazbu 90-ih. Plesni podij bio je prepun cijelu noć, a DJ Sale 4 Love pokazao je svoje vještine miksanja i prelaska između različitih glazbenih stilova, držeći energiju na vrhuncu.

Poseban trenutak večeri bio je kada je DJ Sale 4 Love najavio mix svojih omiljenih ljubavnih balada iz oba desetljeća. U parovima i zagrljajima, gosti su se prepustili emotivnim melodijama, stvarajući nezaboravne uspomene.

Atmosfera u klubu 'Drago' bila je ispunjena radošću i nostalgijom, dok su se prisutni prisjećali nekih od najljepših trenutaka svog života, provedenih uz glazbu koja je oblikovala cijele generacije. DJ Sale 4 Love ponovno je dokazao zašto je jedan od najtraženijih DJ-eva kada je riječ o retro zabavama, svojim izvanrednim odabirom pjesama i sposobnošću da stvori nezaboravnu atmosferu.

Večer je završila nešto iza 3 sata ujutro, uz posljednje taktove hitova, dok su se umorni, ali zadovoljni gosti polako razilazili, prepričavajući međusobno dojmove i već planirajući svoj povratak na sljedeći veliki party.

Za sve one koji su propustili ovu nezaboravnu noć, Klub 'Drago' Opatija i DJ Sale 4 Love obećavaju još mnogo sličnih događanja u budućnosti. Stoga, pripremite svoje plesne cipele i pridružite nam se na sljedećem povratku u zlatne godine glazbe!

Tekst: P.A.
Fotografije: I. Škrobonja

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO