galija2806241

Petak navečer u Caffe Baru Galija bio je poseban događaj, obilježen veselim i retro vibracijama koje su prožimale cijelu večer. Povodom RetrOpatije, popularne manifestacije koja vraća duh prošlih desetljeća u grad, atmosfera u Galiji bila je na vrhuncu, a za glazbeni ugođaj pobrinuo se DJ Dane.

Od trenutka kad su se vrata Galije otvorila, osjetila se posebna energija. Prostor je bio dekoriran u stilu 70-ih, 80-ih i 90-ih, s neonskim svjetlima. Gosti su, potaknuti retro temom, došli odjeveni u šarene i upečatljive outfite, što je dodatno pojačalo nostalgičnu atmosferu.

DJ Dane, poznat po svojoj sposobnosti da spoji različite glazbene stilove i stvori nezaboravnu zabavu, nije razočarao. Njegov repertoar uključivao je sve od disko hitova 70-ih, preko pop klasika 80-ih, do dance himni 90-ih. Publika je neumorno plesala, pjevajući u glas poznate refrene i prisjećajući se starih vremena.

Caffe Bar Galija se pobrinula i za prigodne retro koktele, inspirirane popularnim pićima iz prošlih desetljeća. Hit večeri bio je "Disco Fever", koktel s okusom ananasa i kokosa, te "Funky Breeze", osvježavajući mix limuna i mente. Bar je bio pun, a konobari su jedva stizali ispuniti sve narudžbe.

RetrOpatija je još jednom pokazala zašto je jedna od najomiljenijih manifestacija u Opatiji, a Caffe Bar Galija je svojim gostima pružila nezaboravnu večer ispunjenu smijehom, plesom i dobrim vibracijama. DJ Dane je svojim setom podsjetio sve prisutne koliko je glazba iz prošlih desetljeća bila i ostala posebna.

Večer je završila uz posljednje taktove pjesme "Don't Stop Believin'" grupe Journey, dok su se gosti polako razilazili, puni dojmova i s osmijesima na licima. Caffe Bar Galija još jednom je dokazala da zna kako organizirati vrhunski provod, a RetrOpatija je potvrdila svoj status događaja koji se ne propušta.

S nestrpljenjem iščekujemo sljedeću priliku za ovakvu retro zabavu, a do tada, ostaju nam sjećanja na još jednu nezaboravnu noć u Galiji.

Tekst: P.A.
Fotografije: I. Škrobonja

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO