REUNION predstavlja posebnu večer u kojoj ćemo ispratiti 2014. i dočekati novu, 2015. godinu uz čak 15 sati elektronske glazbe u klubu Depo u Zagrebu. Ovo je ujedno i prvi po redu doček nove godine u klubu DEPO (bivša tvornica Katran, Radnička cesta 27), a prvi se pamte... Sprema se nešto zaista posebno. Poslastica samo najboljeg od najboljeg iz svijeta elektronske glazbe i to u XXXL pakiranju tj. 15-satnom maratonu bez prestanka.

Od 21h, kada i službeno počinje novogodišnji REUNION party, moći ćemo do jutarnjih sati tj. podneva u Novoj slušati zvukove house, tech-house i techno zvukova, a iza DJ pulta stajat će svima nam poznata, provjerena imena iza kojih stoji epitet kvalitete, a to su: MR.DJ DARIO, KIKI, CET, MARY, TEO HAROUDA, TEO ZVER, SHI PE, TEYCHEE i FRENKI.

Rijetko kad se pruži prilika čuti ovakvu ekipu na okupu i to još u jednoj noći koja će trajati, trajati i trajati, a svaki beat biti će glasniji, pozitivniji i bolji od prethodnog, te će svaka sljedeća traka u setu nagovještavati kakva nas 2015. godina očekuje u smislu partijanja - nabrijana, vesela, ona koja ostavlja bez daha... Ali manje priče, a više djela. Uvjerite se i sami zašto je REUNION "the party", a klub DEPO "the place to be" za doček Nove godine.

Participacija za upad...? - U pretprodaji možete naći ulaznice na blagajni samog kluba DEPO, te u Smart shopu "Maradona" (Petrinjska 4) po cijeni od 80 kn, dok će na samom ulazu u klub za doček cijena biti 100 kn (od 05.00h ujutro participacija je svega 40 kn, pa tko se kasnije odluči doći, eto gdje se uputiti). U cijenu je uključeno: piće dobrodošlice, švedski stol, free fruit bar.

Vidimo se na plesnom podiju kluba Depo 31. prosinca 2014. od 21h i dočekajmo zajedno pravu partijanersku, rasplesanu i ludu 2015. godinu!

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO