Dame i gospodo... Raveri, partijaneri, prijatelji predivnog zvuka elektronske glazbe. Samo na jednu večer vraćamo se u dom mnogih starih, ali i mlađih generacija partijanera, pa i danas proslavljenih DJ-eva. Samo na jednu noć vraćamo se na "mjesto zločina", tamo gdje se krojio velik dio povijesti zagrebačke, pa i hrvatske scene elektronske glazbe. Samo na jednu i to najposebniju i najčarobniju od svih noći u godini, na Novogodišnju noć, legendarni klub Boogaloo otvara svoja vrata. Ovo je posebna prilika, a ako toga niste svjesni, osvrnite se i provjerite sa svojim prijateljima, poznanicima.


Kako bi stvar bila još bolja, cijeli novogodišnji doček održat će se u potpunom ruhu, kako i pristaje Vama, kako i pristaje takvoj noći, kako i pristaje klubu Boogaloo, a kao glavni gost večeri nastupit će gost iz Grčke, DJ kojeg ne treba posebno predstavljati, ali ćemo rado to učiniti, miljenik regije i ljubitelja techno glazbe - AXEL KARAKASIS.

Za ovog čovjeka ne treba bolji uvod. On je najpoznatiji grčki techno izvoz u ovom trenutku s dugogodišnjom karijerom koja je još uvijek u ekspanziji. Njegova priča o uspjehu počinje kasnih 80-ih, kada je imao svoj prvi nastup kao techno DJ. Od ove točke nadalje, Axel je rad s elektronskom glazbom vidio u vrlo različitom svjetlu... Do sredine 1996, usred ere kada je elektronska glazba preuzimala grčku plesnu scenu, on je već bio poznat kroz razne DJ rezidencije. Osim toga, zajedno s timom '"Bubbles" organizirao je redovito događanja - zapamćena do današnjih dana! - S velikom podrškom publike! To je bio tek početak za niz vrlo uspješnih događanja u nekim od najvećih klubova u glavnom gradu Grčke, i to ne samo!

U sljedećim godinama, postao je najtraženiji grčki techno DJ-a, nakon što je igrao u najvećim mjestima u Ateni, Solunu, Mykonos, Kreta i cijeloj njegovoj rodnoj Grčkoj! Značajno je da DJ-ing nije bio jedini izlaz za Axela. Otvara svoj vlastiti studio i počinje istraživati putove u glazbenoj produkciji. Kada bi ga interpretirali kaže: "Uvijek sam želio stvoriti glazbu koju sam imao u glavi...". U 2000, upoznaje Marca Baileya i počinje objavljivanje njegove produkcije Pornographic Recordings (label Marca Baileya i Cristiana Varele). Axel nastavlja sa svojom produkcijom i potpisuje svoja izdanja na nekim vrlo cijenjenim etiketama, kao što je MB Elektronics, Primate, MB Selektions, Rhythm Convert, itd. Kako bi ostao prepoznatljiv po žanru koji on predstavlja kao...

Groovy Techno! Danas, Axel i dalje izdaje za svjetski vrh izdavačkih kuća, kao što su Intec Records (Carl Cox) i Primate Recordings, dok su njegove trake izvodili neki od najboljih DJ-a širom svijeta. Njegove trake su također sadržane u brojim svjetski poznatim kompilacijama kao što su Extreme Euphoria (Ministry of Sound), Cream Ibiza, I Love Techno, te na mnogim drugim...

Uz glavnog gosta večeri, na glavnom "techno flooru" nastupiti će i domaće snage: Ivan Komlinović, Ivica Petak i Shi Pe.

Na "house flooru" veselicu će kroz cijelu noć iza DJ pulta pripremiti sladokusci house-a i svih mu podstilova, a oni su: Toxic, E-Base i T-Bo.

TICKETS - ULAZNICE

- Presale: 80kn
Smart Shop "Maradona"(Petrinjska 4) / Zagreb
Depo club (Radnička 27) / Zagreb
Caffe bar "Golf" (Trg kralja Zvonimira 23) / Koprivnica

- Presale: 90kn
Entrio sustav: www.entrio.hr

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO