Pure Underground predstavlja Bugarska glazbenu etiketu i jednog od najuspješnijih svjetski poznatih DJ-a s balkana Dj Lion-a. Za ugodnu atmosferu uz zalazak sunca, po ljetnim akcijskim cijenama pripremat će se fini kokteli za rashlađivanje, a za fini ambijent već ove subote, 09.08, pobrinut će se rezidenti Claus Cottini i Labozz te Adoo iz Pule. Bung Bunga beach club je smješten na idiličnoj lokaciji u uvali Svežanj u Kostreni.

Patent Skillz Records je Bugarska glazbena etiketa osnovana 2012. godine. Selidbom rada organizacije u Berlin nastavljena je industrija i izvedba elektroniče glazbene industrije koja je manifestirana od strane partnerskog dvojca Zhivorad Milich-a (Dj Lion) i Denis Georgiev-a, osnovatelja iste. Kao prosperetivni tim, stekli su poštovanje i podršku od brojnih slavnih izvođača i glazbenih kuća s ciljem stvaranja vlastite vizije s kojom strepe svojem visokom cilju. Patent Skillz izum se temelji na ulaganju u stvaranje nečeg sasvim novog, nečeg nama neprepoznatljivog.

Oni s rizikom ulažu u svoje promoviranje, ali ne u svrhu profita već u buduću prepoznatljivost njihovog sasvim drugačijeg stila. Oni patentiraju novost u interpretaciji glazbe za mlade i teže otkrivanju svojih skrivenih talenata kako bi prevazišli puštanje onih starih, svima znanih vrsta producentske glazbe. Njihove uradke naknadno preslušavaju audio inžinjeri sa SAE instituta u Berlinu u svrhu osiguranja što veće kvalitete izvedbe. Njihov put usmjeren je zadivljujućom vizijom! Glavni interes Patent Skillz postojanja je ljubav prema tome što rade.

Fokusirani su na izvedbu u koju je ukomponiran plesni tech-house zvuk s naglašenom ekspresivnosti glazbe i funkoidnog prepoznatljivog ritma. Njihovo stvaralaštvo podržavaju i u izvedbi koriste Richie Hawtin, Carl Cox, Marco Carola, Nick Warren, Roger Sanchez, Mark Knight, Umek, Nicole Moudaber, Paco Osuna, Stefano Noferrini i mnogi drugi.

https://soundcloud.com/patentskillz

Dj Lion Official /Zhivorad Milich/ je jedan od najuspješnijih svjetski poznatih DJ-a s balkana. Glazbeni stil koji producira je spektar od dubokog techno do klasičnog house-a ritma. On je taj koji uspjeva s kontrolom svesti sve u jednu ritmičku cjelinu koja trese i oduševljava svojom težinom. S preko 100 produkcija, našao se na ljestvici prvih 100 na Betport-u sa trakom "Dreamfields" koju podržava Tiesto. U svojih 14 godina DJanja radio je sa slavnima kao Timo Maas, Benny Bennasi, bSatoshi Tommie, Leftfield,Manuel De La Mare,Marshall Jefferson, Chab, Michael De Hey, Jon Silva, Flash Brothers itd.

S ljubavlju prema tome što radi, izmislio je magičnu sobu „Magic vocal room" u kojoj je ljudski glas manipuliran različizom tehnologijom. Ljudi koji su iskusili takvu manipulaciju njihovim glasom govore o svemirskoj komunikaciji i dojmu kakvom na zemlji nisu iskusili. Sobu i pojedine snimke možete naći sljedećom poveznicom www.youtube.com/magicvocalroom. Isto tako, DJ Lion održavao je i seminar za glazbene producente te tečajeve kako bi ljubljenici elektroničke glazbe dijelili svoje znanje i zajedno olakšali put do snova.

https://soundcloud.com/djlionofficial/sets/dj-lion-original-tracks

DJ ADOO (rođ.1985) je house, tech-house i minimal techno artist, DJ & producent iz Pule, Hrvatska.

Prvi techno i trance partiji koje je pohodio u svojim tinejđerskim godinama omogućili su mu razvijanje velike zanimacije za elektronsku glazbu. Godinama nakon, postao je aktivan u praćenju hrvatske scene dok nije došao do realizacije i želje da se okuša u DJ vodama. Njegova glazba je mješavina prepoznatljivih groovy bas linija koje vas neće tek tako lako pustiti s dance floora. 2010 godine započeo je vlastitu produkciju baziranu na prijašnjem iskustvu sa raznim vrstama glazbenih žanrova.

Prvo izdanje izašlo je na hrvatskom labelu Tech-Art sa remixevima poznatih hrvatskih producenata. U 2010/2011, započeo je suradnju s producentom iz Pule - Welldone. 2012 godina rezultirala je velikim uspjehom Adoo-a širom cijele svjetske glazbene scene. Njegova glazba je bila podržana od strane poznatih artista; Umek ga je uključio u svoje top liste i podcast Behind The Iron Curtain – nazivajući duo Adoo & Unique (Cro) eastern flavour (u 2012-oj Adoo i Unique se udružuju i kreiraju puno uspješno objavljenih radova), Richie Hawtin je odsvirao njegove uratke, bio je uključen i na Blacksoul-ovoj Amsterdam Dance Event kompilaciji – ujedno je odradio i gostovanje za 1605 podcast.

Labelovi kao 1605, Toolroom, Alchemy, Alleanza, Phunk Traxx, Blacksoul, Moan Recordings, Gramma Rec, Red Eleven Recordings and Frequenza limited objavili su njegove radove u 2012-oj, sve plasirane veoma visoko na raznim top listama Beatporta i ostalih glazbenih web stranicama specijaliziranim za download glazbe, dok je paralelno bio podržan od strane raznih DJ-a i producenata kao dio njihovih mjesečnih top lista.

Svirao je na mnogim partijima uz poznate DJe kao što su: Richie Hawtin, Terry Francis, Daniel Portman, 2000 and One, Jay Lumen, Petar Dundov. Njegova produkcija izdana je na poznatim labelovima kao što su: 1605, Phunk Traxx, Natura Viva, Miniatures rec, Moan, Frequenza, Lens Media, Bedroom Muzik.Osim što je njegova glazba bila podržana od strane Mr.White-a kao dio White Sensationa, nesebičnu podršku pružili su mu i sljedeći izvođači: Umek, Dubfire, Christian Varela, Christian Cambas, Alex Kenji, Nick Olivetti, Sabb, Nei Quigley, David Herrero, Alexander Fog, DJ Wady, Krumstroff, Outcode, Nihil Young, Andy Gramm, See Why, Mariano Nateljan, Mark Ash, James Warren, Vladimir Corbin, Louis Langone, Falko Richtberg i mnogi drugi.

https://soundcloud.com/admir_adoo/sets/adoo-listen-me-ep-patent

DJ Claus Cottini on je mlad i karzmatičan riječki DJ koji sa svojih 28 godina pušta glazbu iz ljubavi i svira sa istom svrhom. Njegova zaljlubljenost u glazbu primječena je u njegovo rano đačko doba, od kada je počeo svirati bubnjeve s bendom. Strast se nadalje razvila od 2003. godine kroz preslušavanje i puštanje svjetski poznate glazbe. Svoju ljubav pronašao je i u konekciji s publikom, što je potaklo njegovo daljnje djelovanje. Kada je otkrio digitalnu audio produkciju i interpretiranje glazbe, osjtio je da je pronašao sebe i odlučio se upustiti u daljnje istraživanje.

Do danas su njegove snimke izdane pod etiketama poput „BlackSoul", „MiniCoffe Records", „Empro Music", „Code 2 Records" i ostalim koje vrijedi preslušati. Kako bi poboljšao svoje znanje, vještinu i tehniku rada, preselio se u Beograd gdje je pohađao „SAE" školu za produkciju, koju je završio kao jedan od najboljih. Naš DJ dokazao se i svojim performansom u puno stranih inozemnih klubova poput klubova u Švicarskoj, Austriji, Grčkoj, Srbiji i Sloveniji.

On zbilja ima kvalitetnu fan ekipu u stilu njegove vlastite misije puštanja kvalitetnog tona i zvuka. Do sada je također bio rezident u brojnim ljetnim klubovima hrvatske obale. On je također dio tima Pure Underground koji sudjeluje organizaciji nadolazećih događanja i u promociji novih talenata grupe. Claus je isto tako i učitelj mlađih generacija, kao mentor u udruzi i školi za DJ-ing „Spirit Rijeka", te odlučno nastavlja djeljenje ljubavi za glazbom.

https://www.youtube.com/watch?v=AvCjy47UgJA

DJ labozz je počeo sa svojim radom 2009. godine. Ljeto 2010 i 2011 pokazao se puštanjem glazbe na plaži Zrće. Tih godina sudjelovao je u „Collegium" organizaciji partija na brodovima i puštanju glazbe. Od 2013. godine osnovao je i krenuo raditi na „ Underground Rijeka" projektu. Ima ulogu predstavljanja lokalnih i globalnih glazbeno talentiranih izvođača, a sve to koristeći „Funktion-One" sistem novog nemjerljivo kvalitetnog ozvučenja. Od 2014 godine on je također i dio „Patent-Skillz" i „Reload" organizacije te kuje leguru riječke underground scene. S ljubavlju prema glazbi i ljudima koje voli usrećiti glazbom za plesanje, preizno odabire trake za techno i tech-house dozu plesnjaka. Publika je uvijek nanovo iznenađena njegovim preformansom!

http://www.mixcloud.com/labozz/labozz-podcast-summer-pleasures-01/

LOKACIJA

Uvala Svežanj unutar koje je smještena prekrasna prirodna plaža dijelom šljunčana, a dijelom stjenovita jedana je od najatraktivnijih dijelova obalnog pojasa Kostrene, lijepog mjesta kraj Rijeke. Zbog rijetkih vrsta pronađenih u podmorju, uvala Svežanj nalazi se u središnjem dijelu zone područja predviđenog za uspostavljnje budućeg podmorskog parka. Prilaz na plažu je direktno sa obalnog puta. More je prozirno plavo i čisto, svi prateći sadržaji od sportsko-rekreacijskih, zabavnih do gastronomske ponude kao i spasilačka ekipa na visokom su nivou što  potvrđuje i dodijeljena Plava zastava.

Na partyu se za odličan sound brine Kimatika Funktion-One (Official) soundsystem.

Funktion One je britanska kompanija, inovator i proizvođač profesionalnih zvučnih sustava. Sve je započelo još u sedamdesetima, kada su Tony Andrews i John Newsham (tonmajstor, Underworld) osnovali firmu Turbosound, koja je svojim inovativnim proizvodima godinama predstavljala standard u svijetu profesionalnog audia.

Vrhunsku kvalitetu zvuka i visoku vjernost originalnom zvuku Funktion One postiže pridržavajući se nekoliko načela. Osnovno načelo je korištenje samo jedne zvučničke jedinice papirnate membrane u srednjetonskom području, dijelu frekvencijskog spektra u kojem se nalazi ljudski govor zbog čega je i ljudsko uho najosjetljivije na srednje tonove, i pomicanje zvučničke jedinice sa metalnom membranom u visokotonsko područje, čime su izbjegnuti mnogi problemi konvencionalnih konfiguracija koje kombiniraju dvije zvučničke jedinice u srednjetonskom području.

Funktion One sistem je projektiran da zvuči flat, tj. sve frekvencije emitira jednakim intenzitetom, kao pravi studijski monitor, a njegov kristalno čisti zvuk na izlazu vjerno prati originalni signal na ulazu ne unoseći nikakve koloracije. Takav pristup omogućava upotrebu ovog sistema za sve glazbene pravce.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO