Prvi dubrovački festival elektronske glazbe, koji se održava već treću godinu za redom i ove godine priprema ludu zabavu uz top imena svjetske elektronske scene. Prošle godine u dobroj atmosferi publika je plesala do ranih jutarnjih sati. Culture Club Revelin ovog je ljeta odlučio napraviti još duži i atraktivniji festival dobre glazbe, ali i dobrih vibracija na mjestu, kojem ćete se vraćati još puno puta. Pridružite nam se i ove godine u ljetnom maratonu najboljih elektronskih zvukova u atraktivnom prostoru tvrđave Revelin, koja uz vrhunsku produkciju i popularna imena svjetske elektronske scene nudi zasigurno najbolju ljetnu zabavu u regiji.

PRVI DAN / 13.08. 2014 Fedde le Grand
DANCElectricPHILIPE, Speed, Carl Maxx

Fedde Le Grand miljenik dubrovačke publike, ponovno će otvoriti Dubrovački festival elektronske glazbe DU-EL fest 13.8.2014. Prošle godine prepun Culture Club Revelin plesao je do 6 ujutro na EDM hitove jednog od najomiljenijih Dj-a dubrovačke, a i hrvatske publike. Bila je to nezaboravna noć u Dubrovniku, a da svojim radom i uspješnim osvajanjem nove publike nije posustao Fedde Le Grand dokazuje opet remixirajući zadnji singl kralja popa Michaela Jacksona “Love Never Felt So Good”. Ovaj remix u prodaju je došao 19.05.2014. i odmah skočio na vrh playlista svjetskih dj-a i radijski postaja. Tako Fedde još od svog hita Put Your Hands Up For Detroit kojim je zapalio radijski eter i klupske večeri diljem svijeta, ponovno vlada pravim hitom svjetskim EDM tronom.

https://www.youtube.com/watch?v=_ZUtfMGbfxI

U svoj CV može dodati da se i pridružio probranom timu producenata izbirljive kraljice popa Madonne. Madonna je za promociju svoje posljednje turneje "Sticky & Sweet" koristila upravo njegov singl "Put Your Hands Up.." Vokali iz njezine legendarne pjesme "Music" naslonili su se na Fedde LeGrandove moćne ritmove iz navedenog hita, koji je osvojio brojne nagrade diljem svijeta. Uslijedio je je Madonnin poziv za remiks pjesme "Give it 2 Me", a Le Grand je ranije remiksirao i Robbie Williamsa te Grammyjem ovjenčanog frontmena Black Eyed Peasa, Will.I.Am-a. Kvalitetu njegova rada i uspješnih zvučnih electro/house/EDM koktela, struka je prepoznala, pa Fedde Le Grand osvaja nagrade gdje god nastupa.

Dubrovnik i Fedde se već godinama vole, iako svjetska zvijezda, Fedde je do jutarnjih sati ostao plesati sa svojom publikom u Culture Clubu Revelin, zato za sam start ovog DU-EL Festa očekujemo ludi provod do izlaska sunca.
 
Cijene ulaznica: 150 kn pretprodaja, na ulazu 200 kn, VIP 250 kn pretprodaja, VIP na ulazu 300 kn

DRUGI DAN / 14.8.2014 DANNY AVILA, DANTZ
Audiometric, Claudio Madirazza
 
Mladi španjolski DJ Danny Ávila (18) je već sa 16 godina dobio priznanje kao najbolji mladi DJ, a njegov talent prepoznali su i Fedde le Grand i Tiesto, uz kojeg je odradio i veliku svjetsku turneju.Danny Avilla oduševljava fanove diljem svjeta nastupajući  na najvažnijim EDM festivalima i u klubovima.

https://www.youtube.com/watch?v=zl2Tf2phrWA

DANTZ je jedan od najutjecajnijih EDM DJ-a i producenata u Japanu. Karijeru je započeo u velikim klubovima i na festivalima diljem Azije i Europe. Također je uspio dovesti jedinstvenu japansku produkciju u svjetski vrh EDM scene. Sa mnoštvo groova, energije u svojim hard dance izvedbama i uvođenjem tradicionalnih japanskih instrumenata privukao je pažnju mnogih ljubitelja elektronskih ritmova. DANTZ-a publika širom svijeta prati sa velikim zanimanjem, pa će zasigurno sa svojim orginalnim nastupom oduševiti i sve posjetitelje drugog dana festivala.

Cijene ulaznica: 100 kn pretprodaja, na ulazu 150 kn, VIP 200 kn pretprodaja, VIP na ulazu 250 kn

TREĆI DAN / 15.8.2014 GLOWINTHEDARK, LA FIESTA

Nakon ludog performansa kojim su digli publiku prošlog ljeta na noge i energičnog nastupa na početku ljetne sezone, supertalentirani dvojac iz Nizozemske Albert Harvey i Kevin Ramos, znan kao Glowinthedark ovoga puta zatresti će Culture Club Revelin zadnjeg dana DU-EL Festa. Albert i Kevin bili su nadahnuti svojim idolima N * E * R * D, DJ Chuckie, Daftpunk i Coldplay, koji su im bili ujedno i uzor za stvaranje vlastite glazbe. Prošle godine oduševili su publiku svojim nastupom u 8 mjesecu i pripremili nezapamćen show. Odlična zabava potrajala je do ranih jutarnjih sati. Bilo je tu svega, zgodnih žena, muškog skidanja, bacanja u publiku te ludog scenskog performansa kakav samo mogu priprediti energični Glowinthedark.

SPECIJALNO IZDANJE LA FIESTE DOVODI DJ DUO JIDAX, REZIDENTE TOMORROWLANDA I NA JVEĆI BROJ PERFORMERA DO SADA

U sklopu DU-EL festa La Fiesta nam dolazi u specijalnom izdanju u kojemu će objediniti svoje najbolje performere, koji su tokom ljeta nastupali u izdanjima ovog atraktivnog showa i dovesti nam pravu EDM poslasticu - francuski duo JIDAX!!

U vrijeme konstantnog uspona EDM muzike, francuski fenomen JIDAX stekao je svjetsku slavu, te pod okriljem mentora Steve Aoki-a i uz podršku Tiesto i Afrojacka osvajaju svjetske stageove. Nastupali su i na Ultri i Tomorrowlandu, a 15.8.2014. u posebnom izdanju La Fieste  pokazati će svu svoju mladalačku razigranost i energiju. 2013. sa singlom „Legacy i Phenomena“ penju se prema tronu svjetske EDM glazbe čime pokazuju zašto su jedni od najvažnijih EDM snaga sa francuskog horizonta.

Sve čari akrobatskog plesa na šipci i ovoga puta pokazati će nam najbolji stručnjak za pole dance Dmitri Politov sa svojom partnericom.

Dvije profesionalne balerine Nastya & Yulija dolaze nam iz Ukrajine, a svojim gracioznim i elegantnim pokretima pokazati će nam kako se klasični pokreti iz baleta stapaju sa elektronskim ritmovima.Raznovrsnom programu pridružit će se i Stilt walker iz Amsterdama - kostimirani profesionlani performer na "štulama" koji će uz plesne akrobacije dodatno zapaliti publiku sa "fire showom".

LaFiesta ne može proći bez atraktivnih plesnih elemenata profesionalnih umjetnica iz cijelog svijeta u glamuroznim kostimima sa Ibize te LED robota na plesnom podiju, a u ovom izdanju  pridružit će im se i "Aerial Acrobati" koji će upotpuniti show akorbacijama u zraku.

Dakle ovoga puta mnoštvo performera, koji će se izmjenjivati tokom cijele večeri upotpunit će ovaj glazbeno scenski show po cijelom prostoru kluba.

Cijene ulaznica: 100 kn pretprodaja, na ulazu 150 kn, VIP 200 kn pretprodaja, VIP na ulazu 250 kn

ČETVRTI DAN / 16.08.2014 NICOLA FASANO, dBA

Završna večer i zatvaranje festivala priprala je Nicoli Fasanu. Nicola Fasano poznat je po suradnji sa Pit Bull-om u singlu „I know you want me (Calle ocho)". I Know You Want Me (75 Brazil Street) je na sample disco evergreen-a Street Player uz prepoznatljiv groove na osnovu kojeg je Nicola Fasano postao jedan od najpopularnijih dj-a današnjice. U svojih 13 godina produciranja njegova djela su se prodala u preko 5 milijuna kopija. "No Wasted Hearts" slijedeći hit single nastao je u suradnji sa Ultra Nate a za ovo ljeto izdaje "Oye Baby" ponovno u suradnji sa Pit Bull-om. Osim autorskih djela zapaženo prolaze i remix-evi za Bob Sinclara, Outwork, Real 2 Real, a surađuje sa imenima kao što su DJ Chus, Joey Negro, Chriss Ortega & Thomas Gold, Lee Cabrera, Robbie Rivera i mnogim drugima.

https://www.youtube.com/watch?v=iiT8UGTFL_M&list=RDiiT8UGTFL_M

Cijene ulaznica: 100 kn pretprodaja, na ulazu 150 kn, VIP 200 kn pretprodaja, VIP na ulazu 250 kn

Festivalske ulaznice: Promo 250 kn - do isteka zaliha, pretprodaja 350 kn, VIP pretprodaja 600 kn.

Ulaznice potražite i u sustavu www.eventim.hr.

Pretprodajna mjesta:

Caffe “BRAZIL” – DOC
Sport caffe “BALUN” – Mokošica
Caffe Bar “INSIDE” ex PARADISO
Caffe Bar “CASABLANCA”
Caffe Bar “MICRO”
Caffe Bar “DIX”
Caffe Bar “LAUS” (TC MERCANTE)
Caffe Bar “WHAT'S UP”
Caffe Pizzeria "BLUE PLANET"
Club “23”
Caffe Bar “Zino”
Caffe Bar B4Revelin

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO