martina2702

 
Riječka pjevačica Martina Vrbos, poznata po izvrsnom i unikatnom vokalu, ponovno je odlučila počastiti obožavatelje novom glazbenom poslasticom. Nakon što je najavila povratak na glazbenu scenu, vrijedno radi na novim pjesmama kojima će još jednom osvojiti brojna srca na području cijele regije. Prošle godine izdala je pjesmu ''Nestajem'' te naišla na mnoge pozitivne reakcije publike koja joj je ujedno i veliki vjetar u leđa kada je riječ o njenom glazbenom stvaralaštvu.

Novi singl ''Zašto mi ne daš da te volim'' autorski je rad talentirane pjevačice, za čiji su aranžman zaslužni Mladen Mlađa Stojanović i Ljubiša Stojanović-Ljuba. Lagane ljubavne note obogaćene su harmoničnim zvukovima violina i violončela te upotpunjuju melodiju balade, koja će se već na prvo slušanje uvući u srca slušatelja.

Iako informaciju za koga je napisana ne želi otkriti, misli kako se s pjesmom mogu poistovjetiti svaka žena i svaki muškarac koji su bili u situaciji opisanoj u iskrenom i moćnom tekstu. Navodi kako će se u istoj pronaći i svi oni koji beskompromisno vole i oni drugi koji tu količinu ljubavi zbog straha ne mogu prihvatiti.

Ponosna na svoje umijeće stvaranja umjetnosti koja spaja ljude na globalnoj razini, misli da upravo ova pjesma može postati evergreen i probuditi one najdublje emocije sakrivene u svima. Veliki broj prolivenih suza, kao i otvaranje starih rana bili su potrebni da se jedne besane noći za klavirom rodi predivna ljubavna balada, posvećena neostvarenoj ljubavi.

''Velika mi je želja da se približim mojoj domaćoj publici. Ne bih voljela da ljudi zaborave tko je Martina, kakve pjesme piše i kakvu muziku radi za svoje ljude. Iako nisam često ''doma'', moj senzibilitet su Rijeka i moja Hrvatska i upravo zato, voljela bih da prigrle ove note'' - dodala je Martina.

U video spotu, kojeg možete pogledati u nastavku, Riječanka odjevena u toaleti s dijamantnim odsjajem izgleda poput prave hollywoodske dive, proizašle iz svijeta u kojemu je ljubav najjače oružje. Novosti koje Martina priprema na svom glazbenom putovanju, pratite na službenom Instagram profilu.

Tekst: Press

 

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO