hierra1011221

Legenda Real Madrida predstavio je svoju kolekciju okružen zvijezdama poput Raula, Luis Figa, Iker Casillasa, Predraga Mijatovića, Chenda i Fernanda Sanza, s kojima je ispisao povijest nogometa. Vodeća tvrtka za trgovinu plemenitih metala, Rosland Capital, u Madridu je predstavila ekskluzivnu kolekciju srebrnih i zlatnih kovanica, a sve u čast najboljem braniču u povijesti Real Madrida, koji je tako postao prvi nogometaš sa svojom kovanicom. Kolekcija je predstavljena na ekskluzivnoj lokaciji Palacio Cibeles, s pogledom na Cibeles, gdje je Hierro slavio sve svoje titule s Real Madridom.

Nova kolekcija kovanica najavljena je kao dio tekuće Rosland Sport serije, koja je do sada vidjela izdavanje slične posebno licencirane kovanice za istaknuta sportska tijela i pojedince kao što su Formula 1, Keep Fighting Foundation inspirirana Michaelom Schumacherom, Ayrtonom Sennom, kao i PGA Tour, Arnold Palmer Enterprises Davis Cup među ostalima.

Noseći legendarni lik trostrukog pobjednika Lige prvaka, ograničeni broj kovanica dolazi u obliku čistog srebra i čistog zlata, kao i u obliku posebnog izdanja zlatnika od 1 kilograma. Kovanice su zakonsko sredstvo plaćanja, izdane pod nadzorom novozelandske kovnice na otoku Niue, popularnom izboru kolekcionara kovanica diljem svijeta. Na prednjoj strani kovanica nalazi se grb Niuea, a moguće ih je pronaći ovdje.

Tekst: Press
Fotografije: David Prades

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO