ultra2212

Crveno-bijele kockice ovih su dana najprepoznatljiviji znak male europske zemlje Hrvatske, koja sa nešto manje od 4 milijuna stanovnika ostvaruje nevjerojatne rezultate. Naši su Vatreni još jednom pokazali svu snagu zajedništva i poslali u svijet nemjerljivu turističku razglednicu, a već punih osam godina vatreno je i u Splitu, koji jednako tako uspješno stvara i priča jedinstvenu glazbenu priču. Riječ je o festivalu ULTRA Europe koji povezuje ljude iz cijelog svijeta te stavlja Hrvatsku na mapu najuspješnijih zemalja svijeta kad je riječ o zabavnoj industriji. Pripreme za deveto izdanje već su odavno u tijeku, a prije objave prvih izvođača i noviteta koje očekuju posjetitelje od 7. do 9. srpnja 2023. godine, vrijeme je za emotivni podsjetnik na najspektakularnije trenutke osmog izdanja - Together Again ime je ovogodišnjeg aftermovija koji u gotovo deset minuta prenosi priču o zajedništvu vatrene glazbene zajednice i povratku festivala nakon dvije godine pandemijske pauze.

Produkcija ovogodišnjeg filma ponovno je povjerena u ruke svjetski priznatog stručnog tima Final Kid Films. Režiju i montažu potpisuje Charly Friedrichs, a svi kadrovi snimani su vrhunskom opremom koja između ostalog uključuje RED Digital Cinema kamerame, 360 Dron snimanje te FPV Aerials tehnologiju. Sve je snimano u 4K rezoluciji, kako bi vizualno iskustvo bilo potpuno. Više od 2,5 milijuna kuna uloženo je u produkciju ovog emotivnog filmskog podsjetnika na najbolje trenutke povratničkog izdanja festivala, a koliko su ovi filmovi popularni među Ultranautima govori i podatak da ih je do sada pregledalo više od 50 milijuna ljudi.

Nakon dvije duge godine pauze i nemogućnosti održavanja velikih glazbenih događanja u svijetu, ULTRA Europe 2022 Aftermovie prenosi važnu poruku o zajedništvu i ponovnom susretu koji je ove godine u Splitu bio posebno emotivan. Together Again je film koji prije svega prezentira bajkovite destinacije i svu ljepotu Hrvatske te doživljaje koje je gotovo nemoguće opisati i koji čine ono zbog čega je ULTRA Europe ono što je - jedinstveno mjesto susreta i povezivanja ljudi, glazbe, kulture i destinacija. U središtu filma nalazi se ljubavna priča dvoje ljudi koji u Hrvatskoj proživljavaju ultimativni tjedan. Riječ je o mladim modelima Franu i Pauli, a snimanje se odvijalo u Zadru, Splitu i okolici, Bolu, Hvaru i Visu.

Ništa manje pažnje nije poklonjeno odabiru glazbe koja je na najljepši mogući način zaokružila najposebnije i najemotivnije trenutke povratničkog izdanja festivala. Tekstovi iz šest odabranih pjesama dodatno naglašavju glavnu temu filma, a riječ je o sljedećim pjesmama - Under The Sun Frankyja Waha X AR/CO, Free Vintage Culturea, Fancy Inc i Rolanda Clarka, Quantum Martina Garrixa i Brooksa, Cosmovision ANNE feat. Ravid, Deep Down Eli Brown te singla Together Davida Guette i MORTENA feat. Aldae.

Deveto izdanje festivala ULTRA Europe održat će se od 7. do 9. srpnja u Splitu, a potom slijedi već tradicionalno putovanje hrvatskim otocima - Braču, Hvaru i Visu. Trodnevne ulaznice za splitski dio festivala mogu se osigurati po cijeni od 169 eura, dok će za VIP iskustvo biti potrebno izdvojiti 150 eura za jednodnevnu te 369 eura za trodnevnu ulaznicu. Sedmodnevna ulaznica, koja uključuje sve party stanice, trenutno se može osigurati po cijeni od 369 eura. Više informacija oko ulaznica može se pronaći na internetskoj stranici https://ultraeurope.com/tickets/festival/. Za sve one koji još razmišljaju o idealnom poklonu za predstojeće blagdane, organizatori su osigurali atraktivni Holiday Box, u limitiranoj seriji, koji osim ulaznice sadrži i fashion dodatke, idealne za pravi ljetni festivalski outfit.

Destination Yacht Package je još jedna novost za sve one koji je spremaju na destinacijsko putovanje otocima. Riječ je o jedinstvenom doživljaju i glazbenom putovanju na službenoj ULTRA Europe family jahti koja uključuje sedmodnevno krstarenje najljepšim otocima hrvatske te VIP ulaznice na sve party lokacije.

Sve ostakle informacije o festivalu mogu se pronaći i na službenoj Facebook stranici festivala, Twitter profilu, Instagram profilu te putem aplikacije na iTunesu.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO