tekstil1902

Još tijekom listopada, Tekstilpromet je u suradnji s Europa Donnom održao panel #breastfriend i tim događajem započeo cijelu priču o osvješćivanju važnih redovitih pregleda, prevencije i podrške osobama koje se suočavaju s rakom dojke. Solidarnost i nada su simboli koji se naglašavaju već niz godina na organiziranom Danu ružičaste vrpce. Tekstilpromet je ovoga puta akciju želio produžiti kako bi svjesnost o borbi protiv ove bolesti bila tijekom cijele godine, a ne samo u listopadu.

U srcu ove hvalevrijedne akcije stoji renomirani hrvatski dizajner Ivan Friščić koji je za ovu prigodu dizajnirao platnenu torbu koja je postala simbolom podrške oboljelima od raka dojke. S posebnim naglaskom na detalje, upravo ova torba odražava snagu, hrabrost i zajedništvo u borbi protiv raka dojke. Tekstilpromet je prigodno dizajnirane platnene torbe stavio u prodaju u svim svojim dućanima te putem web trgovine, a zaradu od prodaje istih donira udruzi Europa Donna kako bi se zajedničkim snagama nastavili dalje boriti i pružati podršku oboljelima i njihovim obiteljima.

Tekstilpromet, svoju donaciju odlučio je napraviti upravo u veljači kako bi na humanitaran način započeli novu godinu. Svu zaradu od preko 1.000 prodanih torbi Tekstilpromet donirao je udruzi Europa Donna Hrvatska. Ček su u ime Tekstilprometa donirale Tamara Grgić Erdeljac i Matea Škaberna Opačić, a u ime Europa Donna udruge preuzele su ga dr. Vesna Ramljak i Đana Atanasovska. Akciju su odlučili nastaviti kako bi svi koji to žele mogli sudjelovati i nabaviti svoju posebno dizajniranu torbu s potpisom Ivana Friščića te na taj način iskazati solidarnost i podršku svima koji se bore protiv ove teške bolesti i svim njihovim obiteljima. Također svi dodatni prihodi od prodaje specijalno dizajniranih torbi biti će donirani udruzi Europa Donna Hrvatska.

Tekst: Press
Fotografija: Lara Vojković

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO