defected0206

Jedan od najjačih svjetskih festivalskih brendova Defected najavljuje najjače izdanje do sada u Hrvatskoj. U šest festivalskih dana u Tisnom od 3. do 8. kolovoza nastupit će 100 izvođača. Među njima su miljenici hrvatske publike Honey Dijon, Jeff Mills, Sam Divine, Carl Craig, Archie Hamilton, The Shapeshifters i brojni drugi. 5 tisuća posjetitelja očekuje se iz više od 50 zemalja na osmom izdanju festivala koji je po svemu drugačiji od drugih.

The Garden Resort u Tisnom, predivna i jedinstvena festivalska lokacija, rođen je 2012. godine. Od tada se brojni posjetitelji svakog ljeta rado vraćaju u njega. Izvrsna produkcija i pomalo intimna atmosfera najbolja su kulisa za nastupe brojnih glazbenih zvijezda. Četiri festivalske pozornice u šesta će dana biti domaćin tisućama ljubitelja urbane glazbe. Ove nas godine očekuju i 24 partija na brodu za koji se već sada traži ulaznica više.

Nakon programa u Resortu, zabava se seli u čuveni Barbarella's klub koji je svejtski magazine Mixmag opisao kao "ekstravagantni spekatakl". Nakon burnih noći, uz sam festivalski program tu su impresivan wellnes dio tijekom dana sa satovima joge i drugim fitness programima.

Po prvi puta, ove će godine čuveni Kiwi Rekords imati pozornicu na Defected Croatia koju će predvoditi dobro poznati Britanac Conducta koji ima svoj debi na festivalu.

Također, slaveći dva desetljeća jedne od najpriznatijih izdavačkih kuća u Europi, sa svojim popisom umjetnika svjetske klase koji rasprodaju dvorane diljem svijeta, Ed Banger Records pridružuje se festivalskoj postavi Defected Croatia debitantskim preuzimanjem pozornice ovog kolovoza. U ožujku ove godine, legendarna francuska izdavačka kuća preuzela je Printworks London za noć prepunu najbolje moderne francuske house i nu disco glazbe; jedan od posljednjih događaja legendarnog mjesta prije njegovog zatvaranja u travnju, a koji će se još dugo prepričavati. Nastavak te noći očekuje nas upravo u Tisnom kada će Ed Banger Records imati vlastitu pozornicu na festivalu u ponedjeljak 7. kolovoza. Dovodeći u Tisno mnoštvo uzbudljivih talenata kao što su Breakbot & Irfane, a pridružit će sim se Louise Chen, Erol Alkan, Yasmin i Myd i drugi.

The Garden i Defected rade zajedno na izgradnji rastuće regionalne zajednice Defected s više događanja koja nas očekuju u nadolazećim mjesecima.

Broj posjetitelja na Defected Croatia festivalu je ograničen. Od ove godine u prodaji su i regionalne ulaznice za vikend po posebnoj cijeni. Ulaznice se mogu kupiti putem linka: https://www.entrio.hr/event/defected-croatia-2023-11955

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO