orijent2305231

U utorak, 16.05.2023. godine, imali smo priliku u jednoj od najljepših Belodore parfumerija u Zagrebu, u Arena centru, predstaviti orijentalne mirisne note i poznate parfemske kuće koje stoje iza ovih parfemskih nota. Poznati hrvatski influenseri, predstavnici medija i prijatelji Belodore parfumerije uživali su u prepoznatljivim notama ouda, tamjana iz Omana, ali i pačulija, vanilije, orhideja, i jedinstvenim sastojcima koji zahvaljujući svojim osobinama i teksturi posjeduju intenzitet i dugotrajnost mirisa što su i najveće prednosti ovih parfema.

Orijentalni mirisi se ističu zbog svoje jedinstvene kombinacije topline i senzualnosti, svaki parfem nosi svoju posebnu priču, baš kao i sastojci koji ih čine.

Pogledajte fotografije s događaja i posjetite Belodore poslovnice kako biste istražili parfemske note brendova kao što su: The Spirit of Dubai, Ojar, Signature Sillage D’Orient, The Woods Collection, Ajmal, Anfas, Arcadia, Kajal, Thomas Kosmala i mnogi drugi.

O Belodore parfumerijama:

Belodore parfumerije čine najveći regionalni niche parfumerijski lanac sa 11 ekskluzivnih poslovnica u 6 zemalja, u kojima možete pronaći više od 50 brendova niche parfema i premium skin care kozmetike.

Nalazimo se u Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Mađarskoj, Sjevernoj Makedoniji i Bugarskoj, pokrivajući tržište od više od 30 milijuna ljudi, a operativne su i 3 online trgovine (Hrvatska, Srbija, Crna Gora).

https://belodore.com/

O DP Lux grupi:

DP Lux grupa je vodeći europski distributer brendova parfema i skin care kozmetike s prisustvom na 13 tržišta. DP Lux mreža se brzo razvija zahvaljujući uspješnim suradnjama s prestižnim brendovima, a sa svojim stručnim timom i posvećenošću, postali su najveća distributivna mreža u ovom dijelu Europe. Također, DP Lux grupa je vlasnik tri maloprodajna lanca parfumerija (Belodore, Plaza, L’Occitane), koje posluju u 7 zemalja.

https://dpluxgroup.com/

Tekst / Fotografije: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO