Hemingway Bar Opatija poziva vas u subotu 12. lipnja 2010. na 10. godišnjicu Hemingway Bara Opatija. Direktno iz Londona stižu: House atrakcija High on heels, Ady Jay - London, ButcHerd Beats - London i DJ Joe2shine - Croatia.

Kelly Marie: Kelly produkciju započinje 2004 godine nakon udruživanja sa DJem, Danny Keithom, i poznatim vokalom, Martayem. Trio je napravio i produciro disko house hitove kao što su Supabad i vokal powerhouse Cloud Nine.

Surađivali su među vrsnim DJ ima kao što su Alistair Whitehead, pjesme su potvrdile činjenicu da Miss Kelly Marie ne pjeva samo odlično nego i stvara odličnu glazbu.

Kelly Marie surađivala je sa UK prodcuer, KosmetiQ i vokalom Martay 2007 godine kako bi kreirali pjesmu Bring out the freak. Kada su skužili kako briljatno surađuju i magičnu privlačnost njihovih stilova, dinamični duo Kelly i KosmetiQ bacio se u studio kako bi napravili par stvari, Hanging on i Kiti Kat.

Sa odličnim zvukom i produkcijskim stilom u svojim rukama, Kelly uskoro surađuje i sa svjetski poznatim DJem Hed Kandi. Miss Kelly Marie uskoro se pozicionirala u kreatora glazbe i surađivala sam Wezom Clarke-om kako bi producirala briljantnu stvar Feel it on the floor. Kako bi opravdala svoju produkciju radi stvar High on Heels Anthem sa Martayem i tada počinje bit posebna ubojica u produkciji glazbe.

Ove godine surađuje sa poznatim Gadjom i pop producentom Will Simmsom – iz tog partnerstva vidjet cemo kreaciju Love Myself, tu pjesmu Kelly će pretvoriti u prepoznatljiv mix

Njezine stvari Supabad, Kiti Kat i Bring out the Freak nalaze se na soundtrack-u filma Beyond the fire.


Izvor: Hemingway bar

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO