Moda/Ljepota

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Zgodna Katarina vraća se u školske klupe! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 18. rujna 2019. god. u 08:53

miss1809

 
Katarina Mamić punom parom radi na pripremama za izbor za Miss Svijeta. Osim upoznavanja sa svime što je čeka u Londonu, Katarina kreće i na ubrzane pripreme savladavanja engleskog jezika koje će dobivati u Smart školi, jednoj od najboljih škola stranih jezika u Hrvatskoj.


Opširnije...
 
Otvoren najveći salon vjenčanica u Europi - Royal Bride Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 11. rujna 2019. god. u 13:02

royal0909191

 

Jedna poznata kaže 'kada radiš ono što voliš, to je zapravo kao da niti jedan dan života zapravo nisi proveo radeći'. Kada se tome doda velika količina ljubavi i odricanja - nastaje nešto više od samog posla, nešto što zvuči predobro da bi bilo istinito, a u ovom slučaju to je brand Royal Bride koji već 11 godina u onome što radi nema konkurenciju i uspješno posluje na europskim i svjetskim tržištima, sve od Azerbajdžana do Kine. Zašto? Jer već godinama, osim samog imena, pruža nezaboravno iskustvo za ženu istančanog ukusa koja poželi za sebe jedan ovakav dizajnerski komad.


Opširnije...
 
Midikenn: Modna škola hodanja Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 09. rujna 2019. god. u 12:47

midiken0909

 

Velike svjetske agencije iznenađene su rezultatima koje pruža Midikennova škola za manekene. U Midikennu poseban naglasak stavljamo na rad s djecom i roditeljima. Rad s djecom je posebno veselje. Pozornost se pridaje stvaranju povjerenja i osjećaju sigurnosti naših članova i njihovih roditelja. Zato je ova škola prije svega mjesto gdje se djeca, teenageri, ali i roditelji upoznaju, stječu nove prijatelje i zajedno uče u zdravom okruženju. Posebna prednost je u tome da nisu kao drugi izloženi negativnom utjecaju ulice ili jednostavno neiskorištenom slobodnom vremenu.


Opširnije...
 
Katarina Mamić nova je Miss Hrvatske! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 02. rujna 2019. god. u 08:10

miss3108

 

Katarina Mamić nova je Miss Hrvatske i našu će zemlju predstavljati 14. prosinca na Izboru za Miss Svijeta u Londonu. Katarina Mamić predstavnica je ličko senjske županije i ona je ujedno 28. hrvatska ljepotica koju Lijepa Naša šalje na ovaj prestižan izbor ljepote. Katarina je studentica novinarstva, u slobodno vrijeme bavi se modelingom. Katarina obožava djecu pa ni ne čudi da ju vesele trenuci u kojima je okružuju mališani. Da joj se posreći na lotu zgoditak bi uložila u obrazovanje.


Opširnije...
 
Pogledajte razglednicu najljepših Hrvatica! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 30. kolovoza 2019. god. u 09:14

miss2908191

 

Miss Hrvatske ove subote doživjet će svoje veliko finale, a Lijepa Naša dobit će još jednu najljepšu Hrvaticu koja će nas predstavljati na Izboru za Miss Svijeta. Djevojke se na Lošinju pripremaju punom parom, no stigle su one i do gradonačelnice Ane Kučić koja ih je primila u svojem uredu i poželjela im puno uspjeha u životu.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 99

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.