petikupe0906231

Unatoč produženom vikendu koji su Zagrepčani iskoristili za odlazak na odmor klub Peti Kupe pokazao se tijesnim za sve one koji su htjeli upoznati "tajne note" Gine Damjanović. Ovog petka Gina je predstavila svoj album prvijenac naziva "U mojim tajnim notama" i oduševila okupljeno mnoštvo.

Na pozornici joj se pridružio i prateći band The GeeGee's koji su odličnom svirkom pokazali kako najbolje za Ginu i ovaj band dolazi tek sada kada postoji autorski materijal koji potpisuju sama Gina, Marko Bratoš i producenti Srđan Sekulović Skansi i Nikša Bratoš.

Osim autorskog materijala publiku je zabavio i program u kojem su se izredali gosti: Vinko Ćemeraš s kojim je Gina izvela vokalno maestralan duet pjesmu "Stay", Ivanka Mazurkijević s kojom se pokazalo kako uistinu je "Dolje je bolje", Saša Lozar i Damir Kedžo koji su sa "365" rasplesali svih u šarmantnom boy/girl band reunionu "Saša, Gin i Kedžo " te Ginin brat Vice koji upravo s njom i izvodi duet "Mama".

Posebno intimnom pokazala se pjesma "Tu,tu" koju je izvela s Markom Bratošem s kojim i potpisuje autorski pjesme a onda je uslijedio zaista furiozan finale u kojem je čak i Gina ostala bosih nogu.

Favoritom publike pokazala se pjesma "Dva kofera i zapaljen stan" koja pokazuje i velik hitoidan potencijal i smjer kojim Gina ide i profilira se u jednog od ponajboljih ženskih vokala s čvrstim rock zvukom.

Pred Ginom & The GeeGee's stoje promotivni koncerti koji će vjerujemo sve oduševiti i pokazati kako je publika Petog Kupea ovog petka s razlogom duhovito komentirala kako ih je Gina - izula iz cipela!

Tekst: Press
Fotografije: Gordan Svilar / Matija Režek

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO