azura2604241

Prošlog petka, Azura Club u samom centru Rijeke bio je poprište nezaboravnog nastupa jednog od najvećih regionalih pjevača, MC Stojana. Klub je bio ispunjen pozitivnom energijom i uzbuđenjem dok su posjetitelji uživali u glazbi i atmosferi koju je stvorio ovaj popularni pjevač. Od samog početka, klub je bio prepun predivnih cura koje su svojim plesnim pokretima doprinijele uzbuđenju i atmosferi žive glazbe. MC Stojan je svojim hitovima osvojio srca publike, a plesni podij bio je neprekidno okupiran oduševljenim posjetiteljima.

Atmosfera je bila zarazna, a MC Stojan je svojom karizmom i glazbenim talentom održao nezaboravan nastup koji će se dugo pamtiti. Azura Club još jednom je potvrdio svoj status jednog od najpoželjnijih mjesta za noćni provod u Rijeci, a ovakvi događaji samo dodatno potvrđuju njegovu popularnost među ljubiteljima glazbe i dobrog provoda.

MC Stojan i Azura Club zajedno su stvorili noć za pamćenje, a nastavak ovakvih glazbenih gostovanja sigurno će biti jedva dočekan među ljubiteljima odličnog klupskog provoda u Rijeci.

Tekst: P.A.
Fotografije: Azura Club

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO