spancir3008191

Savršenijeg koncerta i izvođača za veliku završnicu ovogodišnjeg Špancirfesta u Varaždinu, nije se moglo ni zamisliti. Tony Cetinski nastupio je na glavnoj pozornici u Starom gradu, a malo je reći kako je to bila fenomenalna večer. Mjesta se nije moglo naći 'ni za lijek' a iz Turističke zajednice Varaždina potvrdili su kako je Tony oborio rekord posjećenosti ovogodišnjeg Špancirfesta.

Sinoćnji, gotovo trosatni nastup, bio je savršeni nastavak, sada već svjetske turneje #samoljubav. Publika u Varaždinu pretvorila se u jedan veliki zbor, pjevajući i plešući uz najveće hitove. Tony im je vratio fantastičnim koncertom koji je bio presjek njegove tridesetogodišnje karijere.

Fanovi su ga dva puta vraćali na bis, ali ono što je definitivno obilježilo večer bila je Tonyjeva uloga Kupida ili jednostavno, ljubavnog posrednika. Prvo je na pozornici uz Tonyjevu asistenciju i pjesmu 'Kada žena zavoli', Luka zaprosio Asju, koja prvo nije mogla vjerovati što se događa, a onda je naravno pristala. Tu iznenađenjima i činjenici, da je u Varaždinu bila prava večer ljubavi, nije bio kraj.

Nakon svega Tony je preuzeo i ulogu 'mirotvorca' uspjevši pomiriti ljubavni par, Vanju i Mirjanu, koji su se posvađali gotovo do prekida. Par se uz njegove pjesme i asistenciju pomirio.

Uostalom kakva je atmosfera sinoć vladala na Špancirfestu, najbolje da se uvjerite u fotogaleriji, koju potpisuje Mario Draušnik.

Nakon spektakla u Varaždinu, Tony i njegova vrijedna ekipa zaputili su se u njegov Rovinj, gdje ih već večeras očekuje nastup na Rovinjskoj noći.

Tekst: Press
Fotografije: Mario Draušnik

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO