fratellos2505241

Ljetna sezona, koju svi nestrpljivo očekujemo, na obali je već u punom jeku. Tako je Fratellos Prosecco Bar, renomirani dubrovački bar ovog vikenda službeno otvorio vrata novoj, ljetnoj sezoni, a sudeći po zabavi koju je bar pripremio, ljeto 2024. bit će nezaboravno. Fratellos Prosecco Bar osnovala su tri brata, a od samog početka privlači kako lokalne, tako i strane posjetitelje. Puno je više od mjesta na kojem ćete usputno popiti piće, dapače, bar nudi sveobuhvatno iskustvo i doživljaj. Smješten u povijesnom području Boninovo, Fratellos nudi impresivne poglede na more i zalaske sunca, a u čitav kompleks implementirani su i umjetnički radovi hrvatskih umjetnica Tonke Alujević i Julijane Voloder, čime bar poprima šarm umjetničke galerije. Prvi je specijalizirani prosecco bar u Hrvatskoj, koji nudi najbolje vrste prosecca na tržištu, na jednom mjestu. Poznat je i po svojoj gastro ponudi, koktelima i uvijek dinamičnom programu koji posjetiteljima nudi razne aktivnosti.

Ovoga vikenda upravo je Fratellos bio žarišna točka u Dubrovniku, mjesto na kojem se svi htjeli biti. Osim uživanja u najboljem proseccu, koktelima i gastro delicijama uz čaroban zalazak sunca, gosti su imali priliku uživati u ekskluzivnoj premijeri Hendrick's Grand Cabaret Gina. Fratellos se pobrinuo da atmosfera čitave večeri bude na nivou, stoga je zabava otvorena nastupom na harfi kojeg je izvela Hana Paraušić. Nakon predivnog nastupa harfistice, cabaret performans grupe WeEvents također je očarao prisutne, a DJ Chiwe svojom playlistom goste je podignuo na noge i pozvao na ples.

Spektakularno otvaranje odlična je uvertira u ljeto 2024, a Fratellos Prosecco Bar obećava nezaboravne trenutke. Bar će zasigurno biti omiljeno mjesto za sve one koji traže jedinstveno iskustvo uz vrhunsku ponudu pića, hrane i zabave. Gosti mogu očekivati dinamičan program tijekom cijele sezone, s brojnim događanjima, koncertima i posebnim degustacijama koje će obogatiti njihovo ljetno iskustvo u Dubrovniku.

Za više informacija, posjetite Fratellosov službeni Instagram profil.

Tekst: Press
Fotografije: Marijan Marinović

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO