revelin2806241

Prošlog petka, 28. lipnja 2024., dubrovački Culture Club Revelin bio je domaćin još jedne nezaboravne večeri, kada su talijanski DJ duo The Cube Guys preuzeli pozornicu i priredili spektakl za pamćenje. Ovaj popularni duo, poznat po svojoj energičnoj house glazbi, privukao je brojne posjetitelje i osigurao noć punu plesa i euforije.

Culture Club Revelin, smješten unutar impresivnih zidina starog grada Dubrovnika, bio je savršeno mjesto za ovakav događaj. Klub je bio ispunjen posjetiteljima koji su s nestrpljenjem iščekivali nastup The Cube Guys-a. Svjetlosni efekti, vrhunski razglas i dinamična scenografija dodatno su podizali atmosferu, pripremajući publiku za večer ispunjenu vrhunskom glazbom.

The Cube Guys su započeli svoj set oko jedan sat, i odmah su osvojili publiku. Njihova sposobnost da stvore savršen spoj house, dance i tech-house ritmova pokazala je zašto su jedan od najtraženijih DJ duo-a na svjetskoj sceni. Svirajući svoje najpoznatije hitove, kao i najnovije remikseve, The Cube Guys su stvorili nevjerojatnu plesnu energiju koja je zahvatila cijeli klub.

Publika je bila oduševljena od prvog do zadnjeg takta. Svaki njihov potez bio je popraćen pljeskom i ovacijama, a plesni podij bio je ispunjen do posljednjeg mjesta. "Ovo je bila nevjerojatna noć! The Cube Guys su fantastični, njihova glazba je nevjerojatna," rekao je jedan od posjetitelja. Mnogi su se složili da je ovo bio jedan od najboljih nastupa u Revelinu ove sezone.

Nastup The Cube Guys u Culture Clubu Revelin bio je pravi glazbeni spektakl koji je pokazao zašto je ovaj klub jedno od najvažnijih mjesta za noćni život na Jadranu. Svojim energičnim i zaraznim ritmovima, The Cube Guys su stvorili noć koja će se dugo pamtiti. Dubrovnik je te noći plesao do ranih jutarnjih sati, uživajući u vrhunskoj glazbi i nezaboravnoj atmosferi.

Culture Club Revelin nastavlja donositi najbolje svjetske DJ-eve i izvođače, pružajući posjetiteljima priliku da uživaju u nezaboravnim glazbenim iskustvima. S nestrpljenjem iščekujemo sljedeće velike nastupe u ovom kultnom klubu.

Tekst: P.A.
Fotografije: Emil Varga

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO