kosf1101181

Kultni hrvatski rock bend Psihomodo Pop ove je zime po prvi put postao dijelom KnockOut Snow Festival i Eskimo Festival avanture. Proteklog su tjedna u Švicarskoj protresli snježne padine vrućim ritmovima i za više od 2.000 mladih Hrvata održali koncert za pamćenje na jednom od najboljih svjetskih skijališta - 4 Doline.

Video: www.facebook.com/KnockOutSnowFestival/videos/1656273367744730

Uvijek odlično raspoloženi, više nego zabavni i spremni publici dati ono najbolje od sebe, dečki iz Psihomodo Popa još su jednom dokazali da s pravom uživaju status jednog od najboljih bendova, ne samo na hrvatskoj glazbenoj sceni već i znatno šire.

Za bendom je teško razdoblje nakon iznenadnog gubitka voljenog bubnjara Tigrana Kalebote, no kako su nedavno na svom službenom Facebook profilu napisali: „Svjesni smo da ništa više neće biti kao prije. No svjesni smo i da moramo dalje. Jer bi tako i Tigran htio. Svi naši budući koncerti, sve što ćemo stvarati, bit će posvećeni njemu, našem Tigiju, našem prijatelju, prvom i "jedinom" bubnjaru Psihomodo Popa. Zauvijek.“

Hrvatska je publika u festivalskom dijelu KnockOut i Eskimo programa imala prilike uživati i u koncertu TBF-a te Nene Belana i Fiumensa, a za dobru zabavu brinuli su se i DJ-evi Alwoox te Luca Montecchi & Crew.

Zima još nije gotova pa će se tako zaljubljenici u skijanje od snježnih radosti propisno moći oprostiti na KnockOut Snow Closingu (www.knockoutsnowclosing.eu) u Kranjskoj Gori od 9. do 11. ožujka, gdje će samo za Hrvate koncert održati Maja Šuput, te u Švicarskoj od 17. do 24. ožujka (www.collegium.eu/packages/proljetno-skijanje-u-svicarskoj).

Tekst: Press
Fotografije: Luka Bešlić

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO