Nakon odličnih koncerata Jasmina Stavrosa, Dražena Zečića i Mladena Grdovića pod nazivom "Tri kralja zabave" u Čakovcu i Varaždinu, vrijeme je za Zadar! Prošle koncerte Tri kralja zabave obilježila je euforija, pozitivna energija i nizovi hitova, a posjetitelji su izlazi zadovoljni iz dvorana komentirajući da bi trebalo biti više ovakvih koncerata! Vođeni time organizatori iz Scardone najavljuju da će se treći koncert u nizu "Tri kralja zabave" održati u Zadru, 18.12. u dvorani Krešimira Ćosića!

Najviše je odgovornosti je na domaćinu Grdoviću u čijem će se gradu koncert održati, a Stavros i Zečić će se potruditi da opravdaju povjerenje svoga prijatelja i zabave publiku najbolje što znaju svojim hitovima "Dao bi sto Amerika", "Neka je šarala", "Ljubomorni ljudi", "Govore mi mnogi ljudi", "Još se sjećam jedne žene", "Pokidat ću lance sve" i brojnim drugim!

"TRI KRALJA ZABAVE" - ZADAR, 18.12.

Ovaj trojac je također poznat po svojim dugim nastupima, a kada se udruže na istoj pozornici koncert se oduži i preko pet sati, tako da vas ponosno pozivamo na ovaj maratonski koncert ispunjen hitovima!

TRI KRALJA ZABAVE DOLAZE U ZADAR I NASTAVLJAJU DALJE!

Na najavama za prošli koncert koji je bio održan krajem listopada u Varaždinu mnogobrojni fanovi su se javili priželjkujući i pozivajući svu trojicu da posjete njihove gradove, za sada organizatori planiraju malu turneju na proljeće po većim gradovima u Hrvatskoj i Sloveniji (Zagreb, Split, Rijeka, Ljubljana, Maribor...).

PRODAJNA MJESTA: Turističko informativni centar (Narodni trg), prodajna mjesta Eventima i na dan koncerta blagajna ŠC Višnjik

Ulaznice su u prodaji od četvrtka, 04.12.!

CIJENA: PARTER (stajanje) 70 kn, TRIBINE 90 kn i VIP LOŽA 150 kn

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO