Nakon prošlotjednog spektakla predvođenog ukrajinskim stonerima Stoned Jesus, ova će  srijeda proteći u znaku Black Sabbatha, a posebni gosti su Šveđani Egonaut, bend koji je pobijedio na velikom natjecanju Livekarusellen! Uz navedene za žestoku atmosferu pobrinut će se zagrebački bendovi Flesh i Batistuta.

PARANOID je zagrebački Black Sabbath/ Ozzy Osbourne tribute band sastavljen od sadašnjih i bivših članova bendova Big Rock, Caracas, Side Effects, Undercode, Snowblind, Davidian, Iron Fist... Krajem 2011. okupili su se u čast povratku originalne postave BLACK SABBATH-a na scenu te u međuvremenu održali niz upečatljivih koncerata u Zagrebu, a i šire! Bend čine Dejv Hacienda (vokal), Darko Hrastina (gitara), Marijo Jakopović Brko (bubnjevi) i Marko Karačić Karo (bass).

https://www.facebook.com/pages/PARANOID-Ozzy-OsbourneBlack-Sabbath-Tribute-band/242271719173065

https://www.youtube.com/watch?v=5uLUIVNw3Kc


EGONAUT je četveročlani švedski bend osnovan 2005. godine. Čine ga Fredrik Jordanius (vokal/gitara), Mikael Bielinski (bass/back vokal), Dennis Zielinski (klavijature/back vokal) i Markus Johansson (bubnjevi/back vokal). U Hrvatsku na mini turneju stižu povodom pobjede na švedskom državnom natjecanju bendova Livekarusellen u organizaciji tamošnje državne agencije Studiefrämjandet s kojom Good Vibrations vrlo uspješno surađuje, a valja reći kako je na natjecanj usudjelovalo preko 700 bendova. Žanr glazbe koji sviraju nazvali su „bastard rock“, zapravo je mješavina metala, stonera i hard rocka 70-ih. Iza sebe imaju već 2 full albuma i 4 EP-a, a posljednje izdanje, album „Mount Egonaut“, izašao je u veljači prošle godine.


https://www.facebook.com/egonautswe

http://www.egonaut.se/


FLESH je heavy metal bend koji djeluje još od 2004. godine pod starim imenom Full Throttle. Članovi benda su Rökindja Nikolić (vokal, bass), Iggy (bubnjevi) i Mötej Van Matanović (gitara). Bend je zasvirao u gotovo svim poznatijim alternativnim klubovima i prostorima u Zagrebu i šire, a početkom ljeta pobijedili su na MetalDays warm up natjecanju i osigurali nastup na istom festivalu u susjednoj Sloveniji 2015. godine. Iza sebe imaju i ove godine izdan i veoma hvaljen album „Flesh“.


https://www.facebook.com/fleshmetal/

http://fleshmetal.bandcamp.com/

https://www.youtube.com/user/fleshmetalofficial


BATISTUTA je četveročlani nuclear blues bend u sastavu Tomislav Ferenc (gitara), Marko Gaćina (bubanj), Berislav Vulin (vokal) i Domagoj Vulin (bass). Osnovani su 2012. godine a glazba koju rade pod utjecajem je raznih arhaičnih stilova poput bluesa, hard rocka 70ih, stonera i tradicionalnog metala.

https://www.facebook.com/batistuta.zg
https://soundcloud.com/batistuta-zg

DJ Kneža će ovu srijedu imati pomoć u vidu DJ Faraona (Dario Bulatović iz benda Violate). Upad je 20 kuna, a početak u 20:30h. 


Fb event: https://www.facebook.com/events/693300280740714/

YT najava Good Vibrations studeni: https://www.youtube.com/watch?v=QrkQDmxKKMQ

YT najava 29.10. https://www.youtube.com/watch?v=kSYdPNKnZqo

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO